• Studentbibelen – Mørk latte med register
  • Studentbibelen – Mørk latte med register
  • Studentbibelen – Mørk latte med register
  • Studentbibelen – Mørk latte med register
  • Studentbibelen – Mørk latte med register
  • Studentbibelen – Mørk latte med register
  • Studentbibelen – Mørk latte med register

Studentbibelen – Mørk latte med register

Pris 599,00 59900 749,00 74900
Antall: stk
ISBN:
9788278391198
År:
2018
Innbinding:
Kunstskinn
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Yri, Jacobsen, Sørensen, Grindheim, Diesen

I tillegg til bibelteksten har Studentbibelen et bredt tilleggsmateriale som er skreddersydd for unge og nye bibellesere. Den tar opp temaer som er relevante for aldersgruppen (15–25 år), den hjelper dem å forstå det de leser og gjør det de leser relevant for deres hverdagsliv.

 

 

 

Her får du verktøyene du som leser trenger – for å finne ut hvordan Bibelen i enda større grad kan bli verdifull for deg i ditt personlige liv og i din vandring med Gud. Elementene er nøye gjennomtenkt og satt sammen for å gi deg god drahjelp, slik at du virkelig kan grave enda dypere ned i det skattkammeret som Bibelen er.

Appen GUIDET TUR tar deg med på en 180-dagers reise gjennom Bibelen med hovedvekt på tema du ofte møter i hverdagen.

Appen INNBLIKK og UTHEVINGER forklarer vanskelige bibelvers, trekker fram viktige fakta og oppmuntrer deg til refleksjon.

INTRODUKSJONEN og «Hvordan lese …» til hver bok i Bibelen gir deg et kort sammendrag av hva hver enkelt bok handler om og trekker fram viktige opplysninger, tema og personer.

Appen 100 VIKTIGE PERSONER setter søkelyset på livet og troen til sentrale personer i bibelhistorien.

StudentBibelens 3-spors bibelleseplan er en oversiktlig bibelleseplan tilpasset deg og ditt behov.

EMNEREGISTERET gir en oversikt over interessante emner i Guds Ord, ordnet i alfabetisk rekkefølge.

Størrelse på Bibelen: 15 x 22,2 cm.

Hovedredaktører for studienotatene er Philip Yancey og Tim Stafford. Begge to er bestselgende forfattere, og er anerkjente forkynnere og respekterte teologer i den store bredden av kirkesamfunn i USA. Deres bibelkommentarer har i to tiår vært den mest solgte studiebibel i USA, og har kontinuerlig ligget på toppen av listen over bestselgende bibler.

Det norske redaksjonsarbeidet har tatt fem år å fullføre! Pål Kr. B. Helmersen (f. 1965) er oversetter og redaktør for den norske StudentBibelen. Han er utdannet pastor og har studert teologi ved Menighetsfakultetet i Oslo og Ansgarskolen i Kristiansand. Han har mangeårig erfaring som gatemisjonær og som ungdomspastor i Misjonsforbundet og Pinsebevegelsen.

De norske bidragsyterne til Studentbibelen kommer fra en rekke kristne organisasjoner, frikirkelige menigheter og lutherske organisasjoner og er alle vel kjent og anerkjent innen sitt felt: Espen Ottosen, Kristian Kapelrud, Siri Instebø, David André Østby, Øyvind Hovset, Øystein Gjerme, Anne Margrethe Ree Sunde, Morten Holmqvist, David Hasseløy, Espen Gilsvik, Einar Weider og Tone Lise Gustavsen.