• Å bygge en disippelkultur

Å bygge en disippelkultur

Pris 229,00
Antall: stk
ISBN:
9788230207697
År:
2010
Sider:
170
Forfatter:
Mike Breen
KLAR FOR FORANDRING? Jesus ba oss ikke om å verve folk til en klubb, men om å gjøre folk til disipler. Ønsker du å se en menighet som baserer seg på Jesu modeller for lederskap, er denne boken for deg!
Mike Breen og Steve Cockram vil utfordre deg til å tenke nytt om hvordan man bygger et sunt, kristent fellesskap, og presenterer noen svært praktiske verktøy som du enten kan anvende eller la deg inspirere av. I en tid hvor mange pastorer og ledere blir overarbeidet fordi de gjør alt mulig annet enn det Jesus har kalt dem til, kan denne boken på en befriende måte hjelpe til med å kartlegge hva den enkeltes oppgave egentlig er.

Denne boken bør derfor være pensum for alle kristne ledere! Men den er også for deg som ikke har noen ”fulltidstjeneste”, da den tydelig viser hvordan det aldri var meningen at misjonsbefalingen skulle gjelde noen få kristne ledere, men alle troende. 

Ved hjelp av enkle illustrasjoner presenterer boken både ”de store linjene” og helt konkrete tips til hvordan du kan integrere disse i ditt daglige liv og kristne tjeneste. 

Hvordan bygger man en sunn disippelkultur?
Hvor går grensen mellom støtte og ansvarliggjøring?
Hvordan få plass til både ”pionerer” og ”bosettere” i samme menighet?

Les og bli inspirert!