• Å høre Guds stemme

Å høre Guds stemme

Pris 228,00
Antall: stk
ISBN:
9788271995614
År:
2017
Innbinding:
Pocket
Sider:
193
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Shawn Bolz

DET ER TID FOR Å BLI AKTIVERT!

Når vi omfavner både det profetiske og mennesker vil himmelen forme hjertene. Gjennom en tankevekkende filosofi om profetisk tjeneste og Shawns herlige suksesser og feil blir du både inspirert og utrustet til å:

• lære hvordan høre Guds stemme på egne og andres vegne,

• vokse gjennom enkle målrettede steg,

• våge å ta større sjanser,

• være tilregnelig,

• elske mennesker,

• vokse i samfunnet med Herren

Som en internasjonalt kjent profetisk stemme som har tjenestegjort for tusenvis - fra kongelige til de på gata - deler Shawn Bolz det han har lært om det profetiske på en helt unik og forfriskende måte. Shawn viser oss et høyere mål. Å elske mennesker relasjonelt, ikke bare jage etter en gave eller informasjon, og samtidig aktiveres du til å gjøre det samme Begynn å omskape verden rundt deg med Guds kjærlighet i dag. 

SHAWN BOLZ er en internasjonal taler, forfatter og pastor for Expression 58-kirken, med et fokus på underholdningsindustrien  og de fattige i Los Angeles, California. Han har en lidenskap for å se individer og grupper lære seg å finne tilhørighet og å være den beste utgaven av seg selv gjennom sin relasjon til Gud. Shawn har vært en pioner i tjeneste, inkludert i den profetiske bevegelsen, siden han var i tenårene. Hans fokus er på å ha en ekte relasjon med Gud, og hans måte å tale og å coache på, kombinert med hans unike ekspertperspektiv på temaene kjærlighet, kreativitet og rettferdighet, har bragt ham til mange steder i verden, for å møte kirker, direktører og verdensledere. Shawn bor i Los Angeles, California, sammen med sin kone Cherie og deres to døtre.