• Allmektig er Hans navn

Allmektig er Hans navn

Pris 199,00
Antall: stk
ISBN:
9788230215319
År:
2019
Innbinding:
Storpocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Randy Clark & Susan Thompson

Sophal Ungs vitnesbyrd fra Kambodsjas dødsmarker

Denne spennende historien, gjenfortalt av Randy Clark, viser et mot utenom det vanlige. Sophals tro på Jesus Kristus vaklet aldri – selv ikke i møte med ubeskrivelig ondskap. 

Sophal Ung opplevde Guds mektige beskyttelse når han kjempet for sitt liv i Kambodsja under Røde Khmers styre og på mirakuløst vis overlevde et møte med dødsmarkene. Senere, da Vietnam hadde invadert Kambodsja i 1979, startet Sophal en husmenighet som vokste fra 5 til 600 medlemmer på bare åtte måneder. Han ble arrestert for denne «ulovlige» aktiviteten. Under det fryktelige oppholdet i fengselet – slått og lenket både på hender og føtter – gikk Sophal ned 40 kilo. På mirakuløst vist sparte Gud livet hans igjen og igjen. Senere flyktet Sophal med kone og barn til Thailand. Der virket de i ti år blant andre kambodsjanere i eksil i flyktningleirene.

Sophal har vært vitne til mirakel på mirakel. Om noen søker etter et bevis på Guds storhet og trofasthet, vil denne uforglemmelige, sanne historien fjerne enhver tvil om det.