Andaktsbok

Å studere Guds Ord er noe av det viktigste du kan gjøre i din etterfølgelse av Jesus. Dette er noe alle kristne kan være enige om.

Men når det gjelder å tilbringe tid i Guds Ord, er det lett å tro at våre nåværende vaner gir oss dypere bibelsk forståelse, men det er ikke all tid med Skriften som nødvendigvis bygger faktisk bibelsk visdom.

Her kommer andaktsboken inn i bildet.

Hva er en andaktsbok?

Ifølge Wikipedia kan man si at en

«andaktsbok er en bok som inneholder andakter, korte tekster som oftest basert på avsnitt fra Bibelen. Tekstene er beregnet til personlig oppbyggelse.»

Hva er en andaktsbok?

En andaktsbok er ikke først og fremst teologi – altså læren om Gud, heller ikke primært bibelske doktriner – altså sentrale læresetninger man kan hente ut fra Guds Ord. Den kan berøre dette, men hovedtanken med de fleste andaktsbøker er å la deg som etterfølger av Jesus å motta personlig oppbyggelse. Det betyr at du får hjelp til å løfte perspektivet ditt og la deg utfordre til å se verden og din hverdag slik Gud ser den, uavhengig av hvor du befinner deg. Dette er også grunnen til at du vil finne andaktsbøker for eldre, andaktsbøker for barn eller ungdommer, eller andaktsbøker tilpasset konkrete livssituasjoner.

Vi har et rikt utvalg av andaktsbøker for å berike din vandring med Herren. Ta en kikk selv, og ta gjerne kontakt med oss om det er noe du savner, så ser vi hva vi kan hjelpe deg med!

Sorter etter: