• Ansikt til ansikt med fienden
  • Ansikt til ansikt med fienden
  • Ansikt til ansikt med fienden
  • Ansikt til ansikt med fienden
  • Ansikt til ansikt med fienden
  • Ansikt til ansikt med fienden

Ansikt til ansikt med fienden

Pris 299,00
Antall: stk
ISBN:
9788230214985
År:
2019
Innbinding:
Innbundet
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Michele Rigby Assad

CIA SØKER ETTER LEVENDE SELVMOTSIGELSER.

Du må holde på hemmeligheter, men være dyktig til å overtale andre til å fortelle deg sine. Du må elske landet ditt, men være villig til å forlate det for å delta i farefulle operasjoner rundt omkring i verden.

MICHELE RIGBY ASSAD VAR EN SLIK PERSON.

Som undercover-agent i CIA arbeidet hun i risikofylte områder over hele Midtøsten – en kvinne i spissen for flere svært krevende operasjoner. Truslene var helt reelle. Oppdragene var farefulle. Men innerst inne stilte Michele seg spørsmålet: Skulle hun virkelig fortsette å gjøre denne jobben? Var hun på rett plass til rett tid, eller hadde hun misforstått Guds kall for livet sitt? Hadde hun det som skulle til for å overleve?

I Ansikt til ansikt med fienden er Michele til slutt blitt klarert for å gå ut av CIA’s tjeneste og har fått tillatelse til å fortelle historien sin; en historie som kjennetegnes av utrolig kamp, uventede utfordringer og oppdrag som ble forpurret. Mest av alt er dette likevel en historie om å oppdage en dybde i troen og en mening med livet som overvinner all frykt.

Gjennom noen av livets mest utfordrende og krevende tider fikk Michele erfare Guds nåde og omsorg! Hennes ektemann, som kommer fra en egyptisk kristen familie som kan spore sine slektslinjer helt tilbake til de første århundrer etter Kristus, arbeidet også for CIA. Sammen søkte de Guds ledelse og beskyttelse i farlige situasjoner.

«Boka er å anbefale, om det er for spenningens del, eller som et vitnesbyrd på hvordan Gud leder oss om vi bare stiller oss åpne for å bli brukt av ham.»

– Natasha Victoria M. Galland
Anmeldelse i Utsyn nr. 12, 2019