• Åpenbaringen åpenbart
  • Åpenbaringen åpenbart

Åpenbaringen åpenbart

Pris 299,00
Antall: stk
ISBN:
9788230216941
År:
2023
Innbinding:
Storpocket
Forfatter:
Amir Tsarfati
Oversetter:
Karina Loka
Originalens tittel:
Revealing revelation


En reise gjennom Johannes' åpenbaring som gir håp og framtidstro!
I Åpenbaringen åpenbart tar den israelske forfatteren Amir Tsarfati oss med på en reise gjennom Bibelens siste bok og forklarer med snert og sting hva den vil si oss om endetiden og det som deretter skal skje. Han lar skriftordet tale for seg, og du får nærmere innblikk i:

•    hva troende og ikke-troende vil oppleve før, under og etter trengselstiden
•    planen Gud har for Israelsfolket i endetiden
•    hvordan Bibelens profetiske budskap er relevant for oss i vår tid

Johannes’ åpenbaring ble nedtegnet for at vi skulle vite hva framtiden  rommer, både for dem som tror på Jesus Kristus – og for dem som ikke tror  på Ham. De profetiske sannhetene i boken gir visdom, trygghet og dømmekraft for dem som tror, og er samtidig en oppfordring – en bønn – til ikke-troende om å ta imot Guds nåde mens det fremdeles er mulig.
Denne reisen gjennom Johannes’ åpenbaring vil gi deg håp og framtidstro – og forberede deg på det som ligger foran den enkelte av oss i tiden som kommer.

Er du klar?

AMIR TSARFATI er født og oppvokst i Israel og har tidligere vært major i det israelske forsvaret (IDF). Han er også grunnlegger og øverste leder av Behold Israel – en ideell organisasjon som tilbyr bibelundervisning på sosiale medier, i tillegg til å arrangere konferanser og omvisninger. Behold Israel bringer nyheter om Israel fra et bibelsk og profetisk perspektiv. Amir er gift og har fire barn. Sammen med familien bor han nord i Israel.

RICK YOHN (DMin) har vært pastor i mer enn 40 år. Han har dessuten studert og undervist i Bibelens profetier i over 60 år og er tidligere dekan for masterstudiene i teologi på Colorado Christian University. Rick Yohn brenner for å gjøre det som er komplisert, lett forståelig. Han har skrevet mange bøker og  bibelstudier, flere av dem er oversatt til andre språk.