• App – Min lille barnebibel - Jarle Waldemar v.2 (App Store)

App – Min lille barnebibel - Jarle Waldemar v.2 (App Store)

Pris 0,00

Tilgjengelig som e-bok

Hør sinte, brølende løver i historien om Daniel i løvehulen! Se Jesus i båten når han stiller stormen, møt Moses som liten baby, se når Jerikos murer faller etter at Josvas menn har blåst i trumpetene! Og mange flere historier…
Barnebibelen i papirutgave er solgt i mer enn 25 land og finnes nå i norsk versjon som en underholdende og interaktiv App. Jarle Waldemar har lest inn 23 spennende historier fra Det gamle testamentet og Det nye testamentet.

# 23 flotte bibelhistorier om Gud og Jesus og mennesker som opplever at Gud er med dem i hverdagen. Historiene er forenklet og oppsummerer hovedpoengene på et barnevennlig språk.
# Hver historie har underholdende animasjoner og lyder.
# Man kan selv lese og gjøre opptak. Man kan for eksempel ta opp når barnet leser eller dikter selv, eller når søsken, foreldre eller noen andre leser fra historiene.
# Menyene er tilrettelagt for barn, slik at det skal være enkelt å navigere og se de flotte illustrasjonene.
Med spennende lyder, lyse og fargerike illustrasjoner, og bibelhistorier med animasjon, er denne Appen blitt en favoritt for de yngste barna og foreldrene!

Innhold: 
Gud skaper verden, Noahs ark, Abraham får et nytt land, Jakob drømmer, Moses i kurven, Moses leder folket ut av Egypt, De ti bud, Murene i Jeriko, Supersterke Samson, David og Goliat, Dronning Ester, Jona og hvalen, Daniels venner i ildovnen, Daniel i løvehulen, Jesus blir født i Betlehem, Jesus forteller historier, Jesus gjør mennesker friske, Jesus metter 5000, Jesus stiller stormen, Et måltid med sine venner, Jesus dør på korset, Jesus lever, Jesus drar til himmelen.

Lansert i norsk versjon mars 2012
Ny versjon mai 2013

For iphone og ipad. Se øvrige detaljer for hvilke versjoner appen er optimalisert for i link til App Store.