• Avokadoeffekten
  • Avokadoeffekten
  • Avokadoeffekten

Avokadoeffekten

Pris 249,00
Antall: stk
Stk Pris Totalt  
5 169,00 845,00 Kjøp
ISBN:
9788230216316
År:
2022
Innbinding:
Mykbind
Sider:
224
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Thomas Neteland
En introduksjon til å leve entusiastisk!

(Uten forord av Øystein Gjerme)

Hvorfor er noen mer entusiastiske enn andre?
Hvordan tar man vare på entusiasmen?
Hvordan er det meningen at vi skal brenne for Jesus uten å brenne opp? Thomas deler åpenbaringer og erfaringer han selv har gjort knyttet til dette.

«I denne boken forsøker jeg å sette ord på hvor entusiasme kommer fra og hvilke konsekvenser den entusiastiske livsstilen får for livet vi lever. Jeg tror lidenskap vil lede oss lenger enn våre talenter, og at en entusiastisk livsstil er nødvendig for å leve det livet vi er kalt til å leve – et liv som skaper ringvirkninger i våre relasjoner, kirker og lokalsamfunn!» – Thomas Neteland

«Thomas er en fantastisk formidler som lever det han preker. Endelig får vi en bok med budskapet Gud har lagt på hans hjerte. Den er både engasjerende, inspirerende og frigjørende!» – Thor Haavik

@thomasneteland (f. 1993) kommer fra Sandnes og er gift med Karoline. Sammen har de ingen barn, ingen dyr og ingen penger. Siden tenårene har han gjort det til sin livsmisjon å gjøre Jesus berømt og tilgjengelig for en ny generasjon. Dette er hans første bok.
«Forfatteren bruker et lett språk med mye humor, og selv om boken først og fremst er skrevet for mennesker som allerede er kristne, så er det allikevel mye å hente for de som er nysgjerrige på troen og livet med Jesus.»
Omtale i Krigsropet av Dan Christian Kristoffersen