• Aya – apostelens søster
  • Aya – apostelens søster

Aya – apostelens søster

Pris 279,00
Antall: stk
ISBN:
9788230216736
År:
2022
Innbinding:
Storpocket
Sider:
348
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Angela Hunt
Nummer i serien:
3
Serietittel:
Veien til Jerusalem
I bok 3 i serien VEIEN TIL JERUSALEM  maler Angela Hunt fram historisk troverdige romanskikkelser som levde på Jesu tid og møtte Ham.
Aya, datteren til Zebulon fra Tarsus, ønsker ikke å ta til takke med et tradisjonelt liv. Etter å ha levd i skyggen av sin begavede bror, Sha'ul, i alle år - lengter hun etter en mulighet til å bruke sine egne gaver og ønsker ikke å slå seg til ro som kone og mor. Men faren hennes insisterer på at hun skal gifte seg med en Tora-student, og hun gir motvillig etter.

Sha'ul, eller Paulos, er en ivrig fariseer og vender tilbake til Tarsus for å følge Lovens bud og gifte seg med den kvinnen faren hans har valgt til ham, før han igjen vender tilbake til Jerusalem for, forhåpentligvis, å bli medlem av Sanhedrin – den høyeste religiøse instansen i landet.

Etter å ha flyttet til Jerusalem med ektemannen frykter Aya en kjedelig tilværelse som kona til en Tora-student. Men i stedet kjenner hun en voksende fascinasjon for ektemannens studier.

Da nasareeren Yeshua og etterfølgerne hans begynner å skape problemer i Den hellige byen, bestemmer Sha'ul seg for å bringe dem til taushet, og han lar seg ikke stanse av noe.

Så tar han en sjokkerende og livsforvandlende avgjørelse, og Aya må ta stilling til et vanskelig valg: Kan hun forbli tro mot sin egen overbevisning og fremdeles elske sin blasfemiske bror?