• 10 pakk - Bare lyset kan beseire mørket
  • 10 pakk - Bare lyset kan beseire mørket
  • 10 pakk - Bare lyset kan beseire mørket
  • 10 pakk - Bare lyset kan beseire mørket
  • 10 pakk - Bare lyset kan beseire mørket

10 pakk - Bare lyset kan beseire mørket

Pris 990,00 99000 2490,00 249000
Antall: stk
ISBN:
9788230214855
År:
2018
Innbinding:
Storpocket
Sider:
239
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Sebastian Stakset

Mørket styrte ham og hadde makten. Hat, selvforakt, tomme vodkaflasker, våpen, fengselsstraff, selvmordsforsøk, kokainposer og et indre fylt av angst, var noen av bevisene på det.

KLIKK FOR INTROVIDEO!

OBS! Det tilkommer frakt, og pakkeprisen gjelder kun ved bestilling i nettbutikken!

Det utenkelige skjedde, og Sebastian Stakset – gangsterrapperen som hadde frontet en destruktiv og kriminell livsstil – og vært et ikon for skarer av unge mennesker over hele landet – ble frelst. Men demonene som hadde styrt hans liv i mange år, ville ikke gi fra seg makten. Helvetet brøt løs!

Stakset skildrer sitt liv – fra barndommen til i dag – med vidåpne øyne og en naken ærlighet. Han som tidligere var en voldsmann fylt av hat, taler i dag om tilgivelse og ser skarer av mennesker bli forvandlet av Guds kjærlighet og lys. Flere av dem, blant andre narkoselgere og stoffmisbrukere, tenåringer som er under tvangsbehandling på institusjoner, og internerte fengselsfugler, forteller sine dramatiske vitnesbyrd i denne boken. Bare lyset kan beseire mørket – det er Sebastian Staksets reise til omvendelse et ufravikelig bevis på!

«Jeg tror ikke jeg har vært så grepet av en bok noen gang som av denne boken av Sebastian Stakset. Det er som å gå inn i Apostlenes gjerninger på nytt, der du får åpenbart så sterkt kraften i evangeliet, og tenk at det skjer i Sverige! Tårene renner, hjertet gripes og troen på at våre land igjen skal skakes av Guds kraft vokser, når du leser denne boken.»
– Håkon Fagervik, leder for Bønnesenteret i Levanger

«Et hardt liv og stoffmisbruk førte ham til selvmordets fortvilte rand. Da grep Gud selv inn! Heldigvis ble forbryteren overmannet av EN som var sterkere enn ham. Det er trosstyrkende og rørende å lese biografien om Sebastian. Boken formidler håp! Den vil være ypperlig som evangeliseringsbok til familie og venner.»
– Rune Edvardsen, daglig leder i Troens Bevis.