• Batseba – motvillig skjønnhet

Batseba – motvillig skjønnhet

Pris 249,00
Antall: stk
ISBN:
9788230215456
År:
2020
Innbinding:
Storpocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Angela Hunt

En av Bibelens mest berømte kvinner– slik du aldri før har sett henne.

David, Israels konge, mottar Guds betryggende løfte om at han skal regjere livet ut, og at det fra hans slekt skal opprettes et evig kongedømme. Ikke lenge etter dette fanger Batseba hans oppmerksomhet, og David tvinger seg på sin lojale soldats kone. Batseba blir gravid, noe som får kongen til å drepe ektemannen hennes, slik at han kan innlemme henne i haremet sitt. Der kjemper Batseba for å beskytte sønnen sin samtidig som hun må leve med konsekvensene av en mørk profeti og en dødelig forbannelse over kongens hus.

Historien om en av Bibelens mest misforståtte og feilbedømte kvinner blir levende i denne bibelske gjenfortellingen. Angela Hunts forbløffende kombinasjon av historiske fakta og fiksjonens fargerike pennestrøk vil få deg til å revurdere alt du trodde du visste om Batseba.

«I Angela Hunts velskrevne romaner får du alt; Bibelsk historie og fakta, spenning, og mye kjærlighet! Les – og få et annerledes innblikk i det utfordrende livet til menneskene i Det gamle testamentet. Anbefales på det varmeste!»
– Kristin, Vivo Lyngdal

«Boken om Ester er en utrolig sterk historie. Forfatteren klarer skildre de historiske sidene så vel som de bibelske og tar deg med på en spennende og utfordrende reise. Historien om Ester er mer enn en roman, det er en bok om å ta valg og å våge og følge hjertet. Ester fulgte hjertet og ble redningen for en hel nasjon! Måten Angela Hunt skriver på, er forfriskende – klarte ikke legge boken Ester – kongelig skjønnhet fra meg før jeg var ferdig. Nå gleder jeg meg til neste bok! Anbefales på det varmeste»
– Heidi Kransberg, Bibelbutikken Drammen