• Baxter-familien – prolog
  • Baxter-familien – prolog

Baxter-familien – prolog

Pris 279,00
Antall: stk
ISBN:
9788230216477
År:
2022
Innbinding:
Storpocket
Sider:
272
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Karen Kingsbury
Oversetter:
Karina Loka
Originalens tittel:
The Baxters
Denne hjertevarme og rørende forløperen til serien om Baxter-familien følger  familiemedlemmene gjennom et bryllup og en kraftig storm. Et uforglemmelig vitnesbyrd om den kraften som er å finne i kjærligheten, familien og troen!
Tidlig om morgenen er en voldsom storm i ferd med å bygge seg opp over Bloomington i Indiana. Den samme dagen som Elizabeth Baxter forbereder seg til å feire at datteren, Kari, skal gifte seg med Tim Jacobs. Det skal egentlig være en lykkelig dag, men Elizabeth klarer ikke å riste av seg en illevarslende følelse. Er stormen et tegn? Noe fælt kommer til å skje, Elizabeth føler det på seg.

Samtidig kommer også underliggende konflikter til overflaten og mørke tvilstanker kaster skygger over dagen for hele familien. Midt i dette begynner Kari Baxter å få panikk. Er det feil av henne å gifte seg med Tim? Og hva med familien hennes? Broren Luke er sint og avvisende overfor søsteren Ashley, som nylig har kommet hjem fra Paris. Hun er nå alenemor, men overlater sønnen altfor ofte til foreldrene sine. Samtidig har både Ashley og den andre søsteren, Brooke, mistet troen på Gud; den troen som alltid har vært selve limet i familien. Med dette som bakteppe ser Kari at Ashley avviser sin mangeårige kjærlighet, Landon Blake, som tydeligvis bryr seg om henne, uansett hva som skjedde i Paris.

Idet stormen når et fryktinngytende crescendo, vil et sjokkerende øyeblikk av fare bringe viktige sannheter fram i lyset. Når denne lange dagen omsider er over, vil Baxter-familien fremdeles føle seg som en familie? Vil de klare å komme sterkere ut av prøvelsene?