• Bedre helse på naturlig vis

Bedre helse på naturlig vis

Pris 199,00 19900 299,00 29900
Antall: stk
ISBN:
9788230205396
År:
2008
Sider:
300
Forfatter:
Dr. Don Colbert
La bestselgende forfatter og lege Don Colbert inspirere deg til å ta sunne valg - én dag av gangen. Du bestemmer selv over helsen din, og det er på tide å ta den på alvor. Hvorfor ikke begynne nå?
Er du klar til å legge ut på en femti dager lang reise som vil forandre livet ditt? Forskning viser at du kan redusere risikoen for hjertesykdom med mer enn 80 prosent og risikoen for kreft med 60 prosent eller mer - ganske enkelt ved å ta sunne valg for kosthold og livsstil. 

Mange som tror at de vil rammes av sykdom på grunn av genene sine, har sannsynligvis bare arvet familiens uheldige valg av kosthold og livsstil. Ta kontroll over din egen helse i dag! Tenk om du i løpet av 50 dager kunne få mer energi, føle deg bedre, se bedre ut, redusere stresset ditt, forebygge sykdommer, bli mer effektiv på jobben og nyte hver dag! Høres det forlokkende ut? 

I Bedre helse på naturlig vis gir dr. Don Colbert oss tidløse sannheter og de sju grunnpilarene for god helse - vann, søvn og hvile, levende mat, trening, avgiftning, kosttilskudd og stresshåndtering. Når du bygger livet på disse pilarene, vil de gi deg bedre helse for livet!