• Bibelen forteller om Jesus

Bibelen forteller om Jesus

Pris 299,00
Antall: stk
Stk Pris Totalt  
5 169,00 845,00 Kjøp
ISBN:
9788230214022
År:
2017
Innbinding:
Stivperm
Sider:
351
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Lloyd-Jones, Sally

«Jeg ble så grepet. Jeg satt nesten og gråt på hvert eneste kapittel. Den forteller bibelhistoriene vi kjenner fra før om Daniel i løvehulen, David og Goliat, Jona og hvalen, Moses og rødehavet, men den har en vinkling som gjorde at jeg fikk åpenbaringer selv. Det var så sterkt. Jesus kommer inn i hver fortelling. Hvis det er en barnebibel som bør være i alle kristne hjem, så er det denne, som har et fokus både på Bibelen og historiene, men også på Jesus.»
– Anne Kristin og Odd Håvard Moen i Hjerte hjemme

Med levende fortellinger og illustrasjoner, lar Bibelen forteller om Jesus barna selv oppdage at Jesus er hovedpersonen i Guds store fortelling om frelse – og at Han kan bli hovedpersonen deres liv, også.

Bibelen forteller om Jesus lar deg oppdage den røde tråden gjennom alle Bibelens historier. Det er han som kom som et lite barn med et stort og viktig oppdrag, som har hovedrollen i Bibelen, Guds Ord. I alle fortellingene fra Noah til Moses til kong David, hvisker hver eneste historie hans navn. Jesus er den manglende puslespillbiten – han gjør bildet fullstendig og får alt til å henge sammen.

 

SALLY LLOYD-JONES er en berømt kristen barnebokforfatter, og har en egen evne til å dele bibelske sannheter med barn. Hun har skrevet flere bestselgende barnebibler og har vunnet mange priser for sitt  forfatterskap. Sally er født i England, men bor nå i New York City.

JAGO er en erfaren illustratør som har vunnet flere priser for sine tegninger. Han bor i England med sin kone og datter.

Alder: 4–9 år