• Bibelen Guds Ord - for båtfolk
  • Bibelen Guds Ord - for båtfolk

Bibelen Guds Ord - for båtfolk

149,00 298,00
Antall: stk
ISBN:
9788278390672
År:
2010
Sider:
922
Forfatter:
Oversettere: Dr. Norvald Yri, Dr. Ingulf Diesen, Dr. Leif Jacobsen, Dr. Sigurd Grindheim
Bibelen er full av historier om vann, hav og båtturer. Fra perm til perm er den eldgamle boken full av historier med både humor og ettertanke for oss båtfolk, enten vi seiler på livets hav med eller uten tro, eller båtførerbevis. Nyt bibelhistoriene når du har tid og anledning!
Følg Redningsselskapets tips, råd og regler for sjøferdsel som presenteres med litt humor i tillegget bakerst i denne Bibelen, og god tur på sjøen! Store studiebibler passer godt til hjemmebruk og på kontoret. Men den som er på farten, trenger den ultratynne Bibelen – Guds Ord. Den kan du ta med deg overalt. Bibellesere i alle aldre vil sette pris på den ultratynne utgaven. Den er verken tung eller tykk, og tar liten plass i en stresskoffert eller reiseveske.

Den ultratynne Bibelen – Guds Ord er den perfekte følgesvenn! Inkludert er det kart, lesebånd og Jesu Ord i rødt. 

Den ultratynne utgaven har gjennomgått en språklig revisjon og modernisering av ord og uttrykk, som ble fullført i 2007. Bibelen – Guds Ord er en norsk oversettelse fra grunntekstene, hebraisk, arameisk og gresk. Oversettelsen av Det nye testamente gjengir bibelteksten ut fra den greske Textus Receptus, den overleverte tekst, som ble brukt i alle svenske, danske og norske utgaver helt fram til 1904 (samt i Luthers tyske oversettelse). Den samme grunnteksten er grunnlaget for de engelskspråklige utgaver som kalles King James-utgavene – verdens mest solgte bibeloversettelse – helt fram til i dag. Dette betyr at enkelte vers og bisetninger som andre norske oversettelser har valgt å utelate, er tatt med i Bibelen – Guds Ord. 

Bibelen – Guds Ord har lagt vekt på et moderne, lettlest språk, samtidig som en har bestrebet seg på en nøyaktig oversettelse fra grunntekstene. Store forbokstaver er brukt når det er tale om Gud. Siden lanseringen i 1997 er det solgt snart 150 000 eksemplarer av Bibelen – Guds Ord.

Oversettere: Dr. Norvald Yri, Dr. Ingulf Diesen, Dr. Leif Jacobsen, Dr. Sigurd Grindheim