• Bibelens profetier i dagens nyheter

Bibelens profetier i dagens nyheter

Pris 99,00 9900 249,00 24900
Antall: stk
ISBN:
9788230211816
År:
2014
Forfatter:
David Østby
Bibelens profetier taler både om og til vår tid! Noen hevder at tiden har løpt fra Bibelen, men Bibelen er forut for sin tid. Krisene verden står overfor – enten det gjelder klima, naturkatastrofer, blodige konflikter og vold – alt sammen er forutsagt av profetene.


Er det bilder av endens tid du finner i dagens aviser?
Er det kanskje på tide å ta de profetiske signalene i Guds Ord på alvor?

For å forstå vår tid må vi gå tilbake til vår tros røtter. Bibelens profetier må oppdages av alle som åpner Bibelen og leser. Det vil hjelpe oss å møte tiden vi lever i, på en bedre måte. Forfatteren viser hvor troverdig Guds Ord er. Selv i de alvorligste profetier er alltid Guds nådige hånd der for å beskytte sine barn og dra mennesker til seg. Bibelens profetiske ord vil gi deg trygghet i din tro på at din Himmelske Far er historiens Herre.

Leseren blir ført inn i det profetiske ord, og boken belyser forhold og situasjoner som angår vår tid – Gud kommer med profetiske budskap i dag. Boken er spennende, interessant og tidsaktuell for den som vil vite hva Guds Ord sier inn i våre dager. Anbefales på det varmeste.
– dr. theol. Emanuel Minos

DAVID ØSTBY er en av vår tids mest markante forkynnere. Han har i en mannsalder vært aktiv i tjeneste som predikant, bibellærer og forstander. Han har vært pastor i fem pinsemenigheter, leder av IBRA Media og har skrevet en rekke bestselgende bøker. Blant annet:
• Bønn – veien til Guds hjerte (Hermon Forlag 2011)
• Drømmen om Messias (Hermon Forlag 2012)
"Denne boken kan trygt legges i hendene på 15-åringen og 80-åringen, - alle vil ha stort utbytte av å fordype seg i denne undervisningen ... en skattkiste ... Boken er anbefalt! Les den, - og gi den videre! Takk David!"
– Rolf Svellingen, Sjibbolet, September 2014

«Det er ikke ofte man hører om ’endens tid’ og Jesu gjenkomst fra kirkens eller bedehusets talerstol i våre dager. Derfor er det enda viktigere enn noen gang – det som David Østby formidler i denne klassiske, men tidsaktuelle gjennomgangen av Bibelens profetier – i dagens nyheter! Vi hører stadig oftere at klimaendringer, og krig truer jordens fremtid. Men det finnes håp – både for deg og meg personlig, og for verden. Mens forfatteren maler Bibelens endetidsprofetier med dagsavisenes og TV-nyhetenes farger, lar han også Guds løfter om beskyttelse i vanskelige tider og troens og livets endelige mål, skinne klart! Her har du en bok til ettertanke – som vil inspirere deg til nærmere bibelstudium, ja visst! Men også et håpets lysskinn i de turbulente dagene som ligger foran. Boken er lettlest og anbefales på det varmeste!»
– Svein E. Andersen, forlagssjef og forfatter