• BIBLEX  helbind  Hermons store bibelhåndbok

BIBLEX helbind Hermons store bibelhåndbok

Pris 399,00
Antall: stk
ISBN:
8230203083
År:
2004
Innbinding:
Stivperm
Sider:
816
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Diverse forfattere

Biblex – Hermons store bibelhåndbok gir deg nye og fascinerende oppdagelser i Bibelen! De 816 sidene er fullspekket med informasjon – fargerikt, spennende, pålitelig og bibeltro – skrevet av mennesker som selv har oppdaget Bibelens rikdom og gjerne vil dele den med andre.

Biblex - Hermons store bibelhåndbok består av:

  • 680 sider med kommentarer til alle bøkene i Bibelen, avsnitt for avsnitt og med forklarende noter til nøkkelord og emner.
  • 126 spesialartikler, skrevet av noen av verdens ledende teologer, blant dem også flere norske.
  • Over 700 fargefotografier og illustrasjoner, som gir et innblikk i Bibelens verden og historie.
  • 68 kart som angir steder og andre detaljer omkring bibeltekstene.
  • 20 diagrammer og tabeller som gir visuell bakgrunnsinformasjon.
  • Bakerst i boken finnes en hurtigguide til Bibelen - dens hovedpersoner, steder, hendelser og budskap - og til hele bibelhåndboken.

«Biblex - Hermons store bibelhåndbok kan trygt anbefales. Den gir solid innføring og veiledning gjennom en klar tekst og et rikt billed-, kart-, og plansjemateriale. Den egner seg for eksempel utmerket til støtte i bibelgrupper og for undervisning.»
– Aksel Valen-Sendstad, Professor. Dr. Theol.

«Boken gir et ualminnelig appetittvekkende inntrykk. Skrift-for-skrift-presentasjoner av Bibelens 66 hellige skrifter er den naturlige hovedsaken i boken, kombinert med mange spesialartikler om emner som har betydning i hver sinsammenheng.Billedmaterialet er også praktfullt og betagende. Spesialbildene, plansjer og kart virker sammen og gir sterkt voksende mersmak i retning av de bibelske skriftene selv. Solid og imponerende!»

– Odd Sverre Hove, tidligere sjefredaktør i Dagen