• Jona og den store fisken! (med CD)
  • Jona og den store fisken! (med CD)
  • Jona og den store fisken! (med CD)
  • Jona og den store fisken! (med CD)
  • Jona og den store fisken! (med CD)

Jona og den store fisken! (med CD)

Pris 99,00 9900 249,00 24900
Antall: stk
ISBN:
9788230211588
Sider:
40
Forfatter:
Wendy Gjerstad
Ny barnebok fra norsk forfatter! Bjørnar og Maiken – Jona og den store fisken 
Bjørnar og Maiken er på besøk hos bestemor og bestefar. Det de gleder seg aller mest til er leggetid – for det betyr at de får høre en av bestemors spennende godnatt-historier. 

Gjennom sang og musikk, hørespill, tekst og fargerike bilder, blir historien om Jona i fisken levende for barna. Opplev hvordan den kjente bibelhistorien, gjengitt gjennom flere sanser samtidig, kan gjøre et nytt og enda sterkere inntrykk på barna.

Her ligger alt til rette for en fin leseopplevelse for de minste! Wendy Gjerstads fengende sanger og gode historiefortelling blir sammen med Olivia Filippis fine illustrasjoner formidling som vil treffe særlig de minste barna godt.
– Bjarte Leithaug, vokalist, gitarist, komponist og lærer.

Se utdrag fra boken i arkfanen "media" over! 

Inneholder CD med hørespill og sanger
Varighet: 22 minutter

WENDY GJERSTAD fikk ideen til denne boken da hennes eldste sønn var 3 år. Hun opplevde, midt i all travelhet, at sønnen ønsket å bli lest mer for. Hun lette etter lydbøker som hadde et godt budskap med tilhørende bildebok, men da hun ikke fant dette, satte hun seg ned på kveldene og begynte å skrive. Det var først fem år senere at hun møtte Olivia Filippi, som opplevde at hun skulle illustrere boken. Wendy Gjerstad har også skrevet sangene som hører til boken.

OLIVIA FILIPPI er en engasjert kunstner bosatt i Bergen. Hun er gift og har to barn. Hun har studert både på Kunsthøyskolen og på Arkitektskolen i Bergen, og har drevet med bibelillustrasjoner siden 2008. Olivia Filippi er opptatt av å lage bilder og illustrasjoner som det er godt for barna å se på.


"Gjennom flott sang og musikk, hørespill, tekst og fargerike bilder, blir historien om Jona levende fortalt. Boka har fargerikt omslag. Den kjente bibelhistorien blir gjennom flere sanser levende og gjør inntrykk. Dett er et godt bidrag fra både Wendy og Olivia – en produksjon jeg virkelig vil anbefale!"
– Solveig Bartun Rob, i Utsyn (16.05.2014)

"Her ligger alt til rette for en fin leseopplevelse for de minste! Wendy Gjerstads fengende sanger og gode historiefortelling blir sammen med Olivia Filippis fine illustrasjoner formidling som vil treffe særlig de minste barna godt."
– Bjarte Leithaug, vokalist, gitarist, komponist og lærer.