• Blodprisen

Blodprisen

Pris 199,00 19900 299,00 29900
Antall: stk
ISBN:
9788230213292
År:
2016
Innbinding:
Innbundet
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Ali Husnain & J. Chester
Hva får en ung mann som tilsynelatende har alt, til å ta valg som fører til dramatisk brudd med familie, venner og med det samfunnet han lever i?


Ali Husnain ble født inn i en fremtredende sjia-muslimsk familie i Pakistan og levde et privilegert liv i trygghet, velstand og med høy sosial status. Likevel var det ikke nok. En dag møtte han Sannheten – Jesus Kristus, og livet skulle aldri mer bli det samme. Fra å være en typisk tenåring ble Ali nå en levende målskive for terroristorganisasjonen som hadde base i hjembyen hans.

Blodprisen er den spennende og gripende historien om en ung pakistansk mann som forlater alt for å følge Sannheten. Han blir jagd hjemmefra, opplever angrep og attentat – men også mirakuløs helbredelse.

Flukten fra hjemlandet tar ham til andre kontinenter, likevel henger drapstrusselen fortsatt over ham.Det er en svært høy pris Ali Husnain,som så mange andre muslimer som kommer til tro på Jesus, må betale – en blodpris!

Er du opptatt av forholdet mellom kristne og muslimer i dag og ønsker å bli inspirert og oppmuntret, er dette en bok for deg.