• Bønn - Veien til Guds hjerte

Bønn - Veien til Guds hjerte

Pris 229,00
Antall: stk
ISBN:
9788230208830
År:
2011
Sider:
247
Forfatter:
David Østby
Etter manges ønske kommer nå en «ny» bønnebok av David Østby. TV-serien Bønneskolen på Visjon-Norge har gitt overveldende stor respons. I løpet av noen år er det blitt produsert 300 program. Ut av dette høye antall emner, har forfatteren valgt 70 emner som belyser ulike sider av bønn.
«Når jeg har skrevet, har jeg bedt for mennesker som sliter med sin tro, som ikke får til dette med bønn, som er skuffet over manglende bønnesvar. Kanskje jeg kan hjelpe noen ut av dette,» skriver forfatteren i forordet. 

David Østby har også hatt i tankene de som har et fungerende bønneliv, og lar Guds Ord inspirere til et enda rikere kristenliv. Han har fått mange positive tilbakemeldinger, og mest gripende er vitnesbyrd fra mennesker som forteller at de gjennom bønneprogrammene og lesningen har kommet til personlig tro på Jesus. Andre forteller begeistret at de har fått et nytt syn på å praktisere bønn.

«Når vi leser det han har skrevet, er det en gullgruve for vårt bønneliv!»
– Dr. Emanuel Minos

«Vi brukte David Østbys første bok om bønn i vår bibelgruppe, og den var til stor velsignelse for våre samlinger. Den er ypperlig for den som ønsker innsikt i bønnens hensikt og makt.»
– Abel Østerberg
"Østby har gitt oss en fin innføring og en inspirasjon til et liv i bønn. Personlig ble jeg beriket av boken..."
– Kjell Dahlene, Utsyn, 24.02.2012

3. opplag (2013)