Bøker for kvinner

Fra barn til voksen alder kan kvinner oppleve motgang og frustrasjon, men også noen av livets største gleder. På denne siden har vi samlet bøker med historier om og for kvinner. Dette er bøker om kvinners liv, deres utvikling og forhold til Gud, samt utfordringene de kan møte gjennom livet. Det er historier om sterke kvinner som har funnet sin stemme gjennom troen på Gud, og som har jobbet hardt med å ta plass som ledere i vårt samfunn. Det er også historier om mødre, og den fantastiske gleden – og de store sorgene – morsrollen kan bringe med seg.

Bøker om kvinner gir deg større innsikt

Det er ikke uvanlig at kvinner rammes av usikkerhet knyttet til forventninger om kropp og utseende, og noen kvinner kan ha problemer med å finne sin stemme – både profesjonelt og i hverdagen. Våre bøker om kvinner er ment å støtte deg som kvinne gjennom motgang og fremgang, og å hjelpe deg å finne din egen vei i livet ved hjelp av Guds kjærlighet og nåde. Her vil du finne alt fra bøker for unge jenter som sliter med dagens stadig økende press fra sosiale medier, til bøker for etablerte kvinner som ønsker å ta en sterkere lederrolle i livet og arbeidet sitt.

Se vårt store utvalg av bøker for kvinner

Se gjennom hele utvalget vårt av bøker for kvinner, og velg deg ut en bok som kan ledsage deg i den utrolige reisen som livet ditt er. Uansett hvilken livsfase du er i, vil du finne en bok som treffer deg midt i hjertet på våre nettsider. Våre bøker om kvinner er flotte som gaver til morsdag eller bursdager, og via mange sterke biografier vil du lære mer om livshistorien til andre kvinner som har funnet sin livsgjerning gjennom troen.

Sorter etter: