KOMMENDE BØKER I KATEGORIEN OPPBYGGELIG / BIOGRAFI:

#4 (2023) MITT FLOKETE LIV av BETH MOORE

Forventes utsendt cirka 1. oktober 2023

Dette er en spesielt nær og varm selvbiografi full av avvæpnende humor og sterke, sårbare glimt inn i livet og tjenesten til en kvinne mange kjenner til, men som få egentlig kjenner. 
Bestselgende forfatter, opphav til utallige bibelstudier, avholdt taler, visjonær, grunnlegger av Living Proof Ministries. Beth Moore har viet livet sitt til å gjøre Jesu forvandlende kraft kjent blant kvinner over hele verden. I denne etterlengtede selvbiografien deler hun ærlig fra sin livsreise. 
I Mitt flokete liv kan du blant annet lese om Beths barndom, hennes kjærlighetshistorie, om ekteskapet og hvordan hun har taklet morsrollen. Du får et innblikk i hvordan hun har opplevd tider av sorg, og hun forteller om tilblivelsen til Living Proof Ministries. Det er også et bildelegg i boken. 
Med stor åpenhet forteller Beth om hjertesorger og utfordringer som har preget hennes livsreise. Men det er også en nydelig fortelling om utholdenhet og seier, og en rørende påminnelse om Guds urokkelige trofasthet. 


#3 (2023) Gjennom alt, av Camilla Olsson
Sendt ut cirka 1. mai 2023

Bak vakre fasader og smil er mange personer rammet av psykisk uhelse. De plages av panikkangst, depresjon, stress, uro, søvnproblemer og utmattelse. Og det er ikke bare folk utenfor kirkens verden som rammes. Hvordan er det å være kristen og kjempe med psykisk uhelse i et miljø der det finnes en forventning om at man skal leve et enkelt og problemfritt liv?