• Bønnesirkler

Bønnesirkler

Pris 149,00 14900 229,00 22900
Antall: stk
ISBN:
9788230212011
År:
2014
Innbinding:
Pocket
Sider:
268
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Mark Batterson
Drøm stort. Be iherdig. Tenk langsiktig.

I boken "Bønnesirkler" deler pastor Mark Batterson mektig innsikt fra legenden om sirkelmakeren Honi, en jødisk vismann fra det første århundret f.Kr. Hans frimodige bønn gjorde ende på en tørke og reddet en generasjon. 
Inspirert av egne erfaringer som sirkelmaker vil Batterson lære deg å sirkle i bønn rundt dine drømmer, din familie, dine problemer, og fremfor alt – Guds løfter. I prosessen vil du oppdage denne enkle, men likevel livsforvandlende sannheten: "Gud ærer frimodige bønner, og frimodige bønner ærer Gud."

«En av de viktigste bøkene jeg har lest på lenge. Med en kombinasjon av inspirasjon og praktisk undervisning gjør Mark Batterson bønn til noe mye mer enn en av mange ting som har en plass i våre liv. Han viser hvordan bønn i sentrum for alt vi gjør blir utgangspunktet for et liv hvor spørsmålet ikke er hva vi kan utrette, men hva Gud kan gjøre.»
Egil Elling Ellingsen, Pastor i IMI Kirken, Stavanger
«Mark Batterson er en mesterlig historieforteller. Historiene hans illustrerer viktige bibelske sannheter som griper meg dypt.»
Ruth Graham

«Mark Battersons Bønnesirkler vil få deg til å be sirkler rundt enhver situasjon du møter.»
CRAIG GROESCHEL, Hovedpastor i LifeChurch.tv, forfatter av Den kristne ateisten

«Sirkelmakeren Honi er en eldgammel, legendarisk skikkelse, og Mark Batterson er godt på vei. Du kommer til å begeistres av denne friske tilnærmingen til bønn.»
JOHN ORTBERG, Hovedpastor i Menlo Park Presbyterian Church