• Bønnesvaret

Bønnesvaret

Pris 199,00 19900 249,00 24900

Midlertidig utsolgt. Få beskjed på epost når produktet er på lager

ISBN:
9788230213582
År:
2017
Innbinding:
Storpocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Sten Sørensen

Bønnesvaret vil gi deg tro på at bønn virker, at Gud både hører og vil svare på dine bønner! Her er sterke vitnesbyrd om bønnesvar og Guds inngripen i menneskers liv.

Vi er mange som har minst ett bønnebarn vi ber for og som vi ønsker skal få et personlig møte med Jesus og ta imot den frelsen Gud så sjenerøst har stilt GRATIS til veie. Det viktigste vi har opplevd i vårt eget liv, ønsker vi å dele med dem som står oss nær. Og det er kanskje ingen som nær i hjerte og tanker, som våre bønnebarn.

Da jeg (Sten Sørensen, forfatter av boken) intervjuet de personene boken forteller om, vekslet mine følelser fra gledestårer til latter. Du får innsyn i sterke historier som berører deg og viser Guds omsorg og storhet. Du får også se at gjennom alt, uansett omstendigheter et bønnebarn befinner seg i, er han og hun sett av Gud, og veien hjem til Gud er aldri lang! Selv om et bønnebarn kan syntes å være langt «borte» fra Gud, er Gud i virkeligheten svært nær – og Han vet akkurat hvor de er!

 

«Alle har vel noen man ber for!? Av og til drøyer bønnesvaret – og man kan bli motløs og fristet til å slutte å be. Men det å be for noen er vel noe av det flotteste man kan gjøre for et annet menneske! Gi ikke opp! Bønnesvaret kommer! Lite kan måle seg med den dype tilfredstillelsen og den voldsomme gleden et bønnesvar gir! I Bønnesvaret av Sten Sørensen blir du oppmuntret gjennom historier fra mennesker som har bedt og fått svar. Du får også et vitnesbyrd fra de menneskene som har blitt båret hjem bønnens vinger!»

– Lise Baller, redaksjonssjef i Hermon Forlag