• Brann E-bok

Brann E-bok

Pris 129,00

Tilgjengelig som e-bok

ISBN:
9788230209158
År:
2011
Sider:
367
Forfatter:
Ted Dekker & Erin Healy
Hun unnslapp flammene – men sårene fra en slik BRANN er det umulig å flykte fra.
Janeal har lenge følt seg fanget i farens sigøynerkultur. Så en natt lover en mektig mann – Salazar Sanso – henne det livet hun lengter etter, på den betingelse at Janeal hjelper ham å få tilbake en enorm pengesum som har tilknytning til faren hennes. Planen slår feil og Sanso og mennene hans går til angrep på sigøynerleiren og brenner den ned til grunnen. Midt i flammehavet står Janeal overfor et rystende valg. Det øyeblikket forandrer henne for alltid. Da fortiden hennes igjen reiser seg fra asken, står Janeal igjen overfor et valg på liv og død. Og denne gangen finnes det ingen mulighet for å unnslippe. 

TED DEKKER er kjent for romaner der handlingen karakteriseres av overraskende intriger, uforglemmelige personer og fantastiske konfrontasjoner mellom det onde og det gode. 

ERIN HEALY er en prisbelønt forlagsredaktør som - før samarbeidet om Kyss - har arbeidet med Ted Dekker på flere enn tolv bøker. Hun eier WordWright Editorial Services, et konsulentfirma som har spesialisert seg på utvikling av skjønnlitteratur.