• Brudekjolen

Brudekjolen

Pris 99,00 198,00
Antall: stk
ISBN:
9788230211861
År:
2014
Sider:
352
Forfatter:
Rachel Hauck
Originalens tittel:
The Wedding Dress
Fire bruder. Én kjole. 
En beretning om tro, forløsning og tidløs kjærlighet. 

Charlotte er innehaver av en eksklusiv brudesalong, der hun kler opp bruder til deres store dag – med glødende engasjement, talent og stil. Nå når hennes egen bryllupsdag nærmer seg, derimot – klarer hun verken å finne den perfekte kjolen eller kjenne seg sikker på at hun bør gifte seg med Tim.

På en auksjon kommer Charlotte over en medtatt kiste, som hun kjøper. I kisten finner hun en nydelig brudekjole. Den ser helt ny og ubrukt ut – det skimrer i perler, gull og sateng, den er håndsydd i tidløs design.
Hvor kommer den fra?
Hvem har brukt den?
Hvem lot den bli igjen i kjelleren til en ti år gammel jente?
Hvem loddet fast låsen og puttet ID-merkene i den lille posen?
Og hva med den mystiske mannen i lilla vest som insisterer på at kjolen er blitt «forløst»?

Når Charlotte først prøver å finne ut av kjolens historie – og hvem den neste bruden som skal bære den er – er det i utgangspunktet bare for å få tankene over på noe annet enn sitt eget skrantende kjærlighetsliv. Etter hvert som hun blir kjent med kvinnene som har båret kjolen, er det som om brudekjolen begynner å leve sitt eget liv. Emily i 1912. Mary Grace i 1939. Hillary i 1968. Hver enkelt av dem har sin egen historie – om forventning, smerte og levd liv, og hver og en har noe helt spesielt å dele. For innvevd i trådene i den vakre hundre år gamle kjolen er sannheten om Charlottes egen arv å finne: Den kraften som ligger i mot og tro – og skjønnheten i det å finne sann kjærlighet.