• Crazy love

Crazy love

Pris 199,00 19900 249,00 24900
Antall: stk
ISBN:
9788230207499
År:
2022
Innbinding:
Pocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Francis Chan
GUD ER KJÆRLIGHET. 
INTENS, BETINGELSESLØS, 
GRENSELØS KJÆRLIGHET. 
Har du noen gang spurt deg selv om vi har gått glipp av den? 

Det er vanvittig å tenke på. Universets Gud – skaperen av hydrogen og granbar, galakser og e-moll – elsker oss med en radikal, betingelsesløs og selvoppofrende kjærlighet. Og hvordan pleier vi å reagere på det? Vi går i kirken, synger sanger og forsøker å la være å svare. 

Enten vi har formulert det i ord eller ikke … så vet vi at ikke alt er som det skal være. 

Er det noe dypt på innsiden av deg som lengter etter å bryte løs fra status quo? Er du sulten på en ekte tro som forholder seg til problemene i vår verden – med praktiske og gjennomgripende løsninger? Gud kaller deg til en inderlig kjærlighetsrelasjon med seg selv. Svaret på religiøs selvtilfredshet og apati er nemlig ikke å skape en masse krav og bud – nei, det er å bli dypt forelsket i Gud. Og når du en gang har møtt Hans grenseløse kjærlighet, blir du aldri mer den samme. 

Når du er fullstendig og hodestups forelsket i noen, forandrer det nemlig alt. 

«Francis Chans bok vibrerer av liv, kjærlighet og lengsel etter en kristendom som forandrer uten å forandres. Budskapet om at vi som individer og menigheter kan leve ut en kristendom som er ekte, kompromissløs og smittsom, blir uttrykt klokkeklart og innbydende – og er nøyaktig hva vårt land behøver!»
– Joakim Lundquist, pastor og internasjonal ambassadør for Livets Ord Uppsala, Sverige