• Da Jesus gråt E-bok

Da Jesus gråt E-bok

Pris 149,00

Tilgjengelig som e-bok

År:
2014
Sider:
308
Forfatter:
Bodie & Brock Thoene
Med tidens politiske og religiøse uro som bakteppe gir Bodie og Brock Thoene oss et levende nærbilde av vennskapet som vokser frem mellom Jesus og Lasarus.
LASARUS – mannen som Jesus vakte opp fra de døde i et av de mest ekstraordinære møtene med den levende Frelseren i hele Bibelen. Men Lasarus’ liv har interesse langt utenfor denne mirakuløse begivenheten. Lasarus som bodde i Betania, i nærheten av Jerusalem, var vitne til mange av de viktigste hendelsene i Jesu liv og tjeneste.

Lasarus eide en vingård og viet livet til å dyrke og stelle med dens vintrær og frukt. Men så møtte han en mann med en annen vingård. Hans vingård var verden, dens frukt menneskenes evige sjeler. Der Lasarus’ historie og historien om Jesu liv, korsfestelse og oppstandelse møtes, får vi et unikt innblikk i kraften og trøsten i Kristi kjærlighet.

Bodie og Brock Thoenes mektigste og mest dramatiske skriveprosjekt til nå, fanger noe av kraften i den brannen som ble tent hos de menn og kvinner som levde i en av de mest avgjørende epokene i verdenshistorien.

Da Jesus gråt vil sette dype spor i hjerte og liv og vise deg med all tydelighet hvor sant og troverdig Jesu løfte er: «Jeg skal aldri forlate deg og aldri svikte deg.»

BODIE & BROCK THOENE har skrevet mer enn sekstifem historiske romaner sammen. Deres tidløse klassikere har blitt solgt i mer enn trettifem millioner eksemplarer og de har fått mange utmerkelser og priser for sitt forfatterskap.