• Dalila – forrædersk skjønnhet

Dalila – forrædersk skjønnhet

Pris 249,00
Antall: stk
ISBN:
9788230215425
År:
2020
Innbinding:
Storpocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Angela Hunt

Et sammensatt og fengslende innblikk i livet til en av de mest skandaløse kvinnene i Bibelen.

 

Livet er ikke enkelt i Filisterland, spesielt ikke for en kvinne eller et barn som må klare seg alene. Når den vakre og sårede Dalila blir nødt til å tigge om mat for å overleve, bestemmer hun seg for at hun skal finne en måte å beseire alle de mennene som har utnyttet henne. Hun skal overkomme alle hindringene livet har lagt framfor henne, og hun skal vinne rikdom og seier for seg selv.

Når hun møter en legendarisk mann som heter Samson, fornemmer hun at han kan være nøkkelen til seier for henne. Ved å vinne, forføre og forråde hebreernes helt, vil hun oppnå en posisjon med nasjonal anerkjennelse. Hun er tross alt vakker, sjarmerende og smart. Ingen mann, ikke en gang en som er utrustet med overnaturlig styrke, kan stå seg imot hennes kløkt og list.

«Det hebraiske språket har to ord som vanligvis blir brukt for å beskrive en persons utseende i rosende ordelag. Det ene, yapeh, er et forholdsvis moderat ord som betyr ‘pen’. Det andre ordet, tob, vitner om en sensuell tiltrekningskraft når det brukes om en kvinnes utseende. Denne kvinnen er så vakker at hun vekker begjær hos de mennene som ser henne.»
– Sue Poorman Richards og Larry Richards, forfattere av Every Woman in the Bible

Skjønnhet er ikke alltid til fordel for den kvinnen som er i besittelse av den. Iblant kan den forråde henne, og andre ganger sette henne i fare, til og med i livsfare.
Historiene om Ester, Dalila og Batseba er historier om kvinner med tob.

Om forfatteren:
Angela Hunt har skrevet mer enn hundre bøker som har blitt solgt i nærmere fem millioner eksemplarer verden over. Hennes romaner har vunnet eller blitt nominert til flere prestisjefylte priser innen bransjen, som blant annet RITA Award, Christy Award, ECPA Christian Book Award og HOLT Medallion Award. Romantic Times Book Club tildelte henne Lifetime Achievement Award i 2006. I 2008 fullførte hun sin doktorgrad i bibelske studier og holder for tiden på med en doktorgrad i teologi. Angela bor i Florida med ektemannen og de store hundene deres.

«I Angela Hunts velskrevne romaner får du alt; Bibelsk historie og fakta, spenning, og mye kjærlighet! Les – og få et annerledes innblikk i det utfordrende livet til menneskene i Det gamle testamentet. Anbefales på det varmeste!»
– Kristin, Vivo Lyngdal

«Boken om Ester er en utrolig sterk historie. Forfatteren klarer skildre de historiske sidene så vel som de bibelske og tar deg med på en spennende og utfordrende reise. Historien om Ester er mer enn en roman, det er en bok om å ta valg og å våge og følge hjertet. Ester fulgte hjertet og ble redningen for en hel nasjon! Måten Angela Hunt skriver på, er forfriskende – klarte ikke legge boken Ester – kongelig skjønnhet fra meg før jeg var ferdig. Nå gleder jeg meg til neste bok! Anbefales på det varmeste»
– Heidi Kransberg, Bibelbutikken Drammen