• Damaskusveien E-bok

Damaskusveien E-bok

Pris 149,00

Tilgjengelig som e-bok

eREADZ
ISBN:
97882302095
År:
2012
Sider:
373
Forfatter:
Davis Bunn & Janette Oke
Den purunge menigheten blir spredt for alle vinder av forfølgelse anført av en fanatisk ung fariseer som ikke innser at han hjelper til med å spre budskapet «til jordens ender».
Unge Julia har alt som kan kjøpes for penger, likevel er hun og den samaritanske moren hennes mindre verdt enn annenrangs borgere. Da Julia oppdager hemmeligheten som hennes greske far har holdt skjult i alle år, blir hun ute av seg av fortvilelse. Fremtiden hennes fordunkles av usikkerhet. Jakob, Abigails bror, forsøker å finne sin plass blant de troende. Betyr dette at han må bytte ut spenningen og eventyret ved sitt nåværende yrke som karavanevakt? 

Da Jakob får i oppdrag å beskytte karavanene til en velstående kjøpmann langs den hemmelige «Virakveien», påtar han seg også motvillig det farefulle ansvaret med å formidle beskjeder mellom samfunn av troende som er blitt spredt over hele landet. Han blir bekymret når han finner ut at Julia også er kurer. Kan de sette til side sin første mistenksomhet overfor hverandre for å fullføre oppdraget?
Bok nr 3 i serien "Troens Vei".