• Daniel-planen

Daniel-planen

Pris 99,00 9900 299,00 29900
Antall: stk
ISBN:
9788230212141
Innbinding:
Storpocket
Sider:
357
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Rick Warren, Dr.Daniel Amen og Dr. Mark Hyman

Denne boken er mye mer enn en diett. Det er en helhetlig tilnærmingsmåte til en sunn livsstil der mennesker blir oppmuntret til å foreta livsstilsendringer sammen med noen for å optimalisere effekten av de fem essensielle nøkkelingrediensene i et sunt liv; tro, mat, trening, fokus og vennskap.

Gud skapte kroppen vår for at den skulle være sunn, og Han forsørget oss med alt vi trenger for å trives og leve godt. Med hjelp av eksperter innen helse og kosthold, har pastor Rick Warren og tusenvis av menighetsmedlememmer fra hans menighet i Saddleback sammen begynt på en livsforvandlende reise. Resultatet: 15 000 mennesker har gått ned 117 935 kilo i løpet av det første året. Men forandringen i disse menneskenes liv omfattet så mye mer enn de kiloene de gikk ned.

Finn glede i noe mer enn siste skrik

Daniel-planen: 40 dager til en sunnere livsstil av Rick Warren, dr. Daniel Amen og dr. Mark Hyman er mye mer enn en diett. Dette er en helhetlig tilnærmingsmåte til en sunn livsstil, der mennesker blir oppmuntret til å foreta livsstilsendringer sammen med noen for å optimalisere effekten av de fem avgjørende nøkkelingrediensene i et sunt liv; tro, kosthold, trening, fokus og vennskap.

Denne boken handler ikke om den nyeste trenden innen dietter, trening drevet av dårlig samvittighet eller skambelagt faste. Den er heller ikke preget av en skippertaksmentalitet. Daniel-planen viser deg hvordan et fokus på en virkningsfull kombinasjon av de viktigste ingrediensene i et sunt liv kan forandre livet ditt for alltid – ett skritt av gangen.

Denne bokens konsept vil oppmuntre deg til et nærmere forhold til Gud og hjelpe deg til å utvikle et fellesskap av støttende venner som vil hjelpe deg til å ta gode valg hver eneste dag. Resultatet for deg vil bli gradvis endring som forandrer livet ditt – på alle måter.

RICK WARREN er pastor, forfatter, teolog og filantrop. Boken hans, Målrettet liv, har solgt mer enn 36 millioner eksemplarer verden over, og har blitt kalt verdens mest solgte faglitterære bok av Publishers Weekly. Warren grunnla Saddleback Church i 1980. I tillegg til det store menighetsenteret i Lake Forest, California, har menigheten ti satelitt-menigheter i Sør-California og flere internasjonale menighetsplantninger.

Dr. DANIEL AMEN er lege, sertifisert psykiater, lærer og forfatter som har fått sine bøker inn på New York Times-bestselgerliste åtte ganger. Amen er grunnleggger av Amen Clinics. Hans arbeid har fått mye oppmerksomhet i media, blant annet i The Dr. Oz Show, Newsweek, TIME, Parade Magazine, og i avisen New York Times.

DR. MARK HYMAN er familielege med egen praksis. Seks ganger har han blitt #1 New York Times bestselgende forfatter og er en internasjonalt anerkjent leder, foredragsholder, pedagog og talsmann innen sitt fagfelt funksjonell medisin. Han er også grunnlegger og medisinsk leder av The UltraWellness Center.

«Gleden var stor da jeg sommeren 2014 fikk The Daniel plan i hende, og nå er den her på norsk. Endelig hadde en kjent kristenleder tatt bladet fra munnen og i klartekst fortalt oss hva som er en av vår tids største utfordringer; helse og livsstilssykdommer. At det er Rick Warren, pastoren til en av USAs største menigheter, som gjør det – er ekstra gledelig. Hans bøker er blitt solgt i millionopplag, og han har en stor leserskare. Og han blir lyttet til! Han har dessuten fått hjelp av de beste innen ernæring og trening.

Danielplanen er et rop i vår tid! Men den er også noe mer. Danielplanen er en plan for hvordan du kan få et bedre liv og bli den du er skapt til å være gjennom aktivitet og et naturlig, ekte kosthold. Danielplanen er et helhetlig konsept i en kristen ramme. Den handler om tro, mat, trening, tanke og relasjoner. Her kan du få inspirasjon og hjelp til å gjøre noen grep i ditt eget liv.»

– KJELL MARKSET, idrettsprest, KRIK-gründer, forfatter og mannen bak det kristne livsstilskonseptet 4BASICS