• Den gang vi var unge

Den gang vi var unge

Pris 99,00 9900 249,00 24900
Antall: stk
ISBN:
9788230215326
År:
2019
Innbinding:
Storpocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Karen Kingsbury

Noah og Emily Carter var som skapt for hverandre. Fra første møte, til den nydelige forlovelsen, det overdådige bryllupet og hverdagslykken som fulgte. De har en helt spesiell kjærlighet – og de ønsker at verden skal få se den.

Mer enn en million beundrende fans har fulgt livet deres på Instagram siden den dagen Noah offentlig fridde til Emily. Men bak de nøye planlagte bildene og oppmuntrende innleggene er livet deres alt annet enn et lykkelig eventyr, og Noahs besettelse av sosiale medier har ødelagt alt.
Fortvilet kontakter Emily venninnen Kari Baxter Taylor og forteller henne sannheten: Noah og Emily Carter har bestemt seg for å gå hver til sitt. Han kommer til å flytte ut neste morgen.

Når Noah våkner dagen etter bruddet har noe merkelig skjedd. Han er blitt 20 år eldre og opplever hvordan framtiden vil se ut. Etter dette framtidssynet er han desperat etter å få en ny sjanse! Et mirakel må til for å vende tilbake til gårsdagen.

Denne boken er en sjelden og nydelig kjærlighetshistorie som utspiller seg på bare én dag. Den handler om hva morgendagen kan komme til å bringe hvis du virkelig går ut den døren i dag – og om muligheten til å ta et annet valg.