• Den kristne ateisten

Den kristne ateisten

Pris 199,00
Antall: stk
ISBN:
9788230209110
År:
2011
Sider:
213
Forfatter:
Craig Groeschel
Med utgangspunkt i eget liv beskriver Craig usminket og åpenhjertig hvordan folk som tror på Gud, likevel lever som om Han ikke fantes.

Tror du på Gud, men lever som om alt er opp til deg?
Kanskje du tenker: "Jeg tror jo på Gud. Er ikke det nok? Det er da massevis av mennesker som ikke tror på Gud, men jeg gjør det. Er det ikke det Han ønsker av meg?" Det er et realt spørsmål. Men at vi tror på Gud er ikke det eneste Han ønsker av oss. I Jakobs brev står det at til og med de onde åndene tror på Gud, og de skjelver fordi de vet at de er adskilt fra relasjonen med Ham (Jak 2,19). Disse kristne greiene handler tydeligvis om noe mer enn bare å tro på Gud.


Da jeg vokste opp, var familien min det jeg vil kalle "kulturelt kristne". Vi gikk i kirken til jul og påske. Vi stilte opp for naboer som trengte hjelp. Vi ga mat og klær og penger til innsamlingsaksjoner. Vi ba for maten på Thanksgiving. Med det var omtrent det. Selv om jeg trodde på Gud, kjente Jeg Ham ikke mer enn det jeg visste om Ham – og det var ikke stort. Jeg kjente Ham ikke. Og fordi jeg ikke kjente Ham slik bestevenner eller ektefeller kjenner hverandre, levde jeg etter mine egne regler. 

(Utdrag fra s. 27)


CRAIG GROESCHEL er grunnlegger av og hovedpastor for LifeChurch.tv, et toneangivende menighetsnettverk med over åtti ukentlige gudstjenester på fjorten forskjellige steder, inkl. en Internettkirke. Craig, kona Amy og de seks barna deres bor i nærheten av Edmond, Oklahoma, der LifeChurch.tv startet opp i 1996.

”Craig har en egen evne til å si ting vi alle tenker. Og det gjør han med en vennlig autoritet og på en måte vi gjenkjenner i våre opp- og nedturer i den daglige vandringen med Gud.” 
– Brian Houston 

”I Den kristne ateisten blottlegger Craig seg selv for å tvinge oss andre til å ta en ærlig titt på kontrasten mellom hvordan vi lever og hva vi hevder vi tror på.”
– Andy Stanley 

”Craig utfordrer oss til å tenke dypt, ærlig og bevende over om livet vårt kanskje motsier budskapet vårt.”
– Francis Chan 

”Craigs innsikt og oppriktighet gjør denne boken til en sann gave til ’ateister’ av alle slag!”
– Bill Hybels