• Den lille gutten og det store havet
  • Den lille gutten og det store havet
  • Den lille gutten og det store havet
  • Den lille gutten og det store havet

Den lille gutten og det store havet

Pris 249,00
Antall: stk
Stk Pris Totalt  
5 149,00 745,00 Kjøp
ISBN:
9788230214497
År:
2018
Innbinding:
Stivperm
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Max Lucado

Hvor bred, hvor dyp og hvor stor er egentlig Guds kjærlighet?

NYTT OPPLAG!

Denne varme fortellingen om en gutt, foreldrene hans og det mirakuløse skaperverket vil gi deg svaret.

Fra havets vidstrakte bredder til toppen av de høyeste fjell, tar Max Lucado oss med på en oppdagelsesreise som viser hvordan skaperverket uttrykker Skaperens enestående kjærlighet.

Denne vakkert illustrerte historien om Guds kjærlighet som aldri tar slutt vil forbli en favoritt i mange år fremover.

 

Passer best for barn fra 3–9  år.

"Max Lucado er en forfatter med et bredt repertoar. Her har han skrevet en vakker og inspirerende bok for de minste barna, hvor Guds kjærlighet blir treffende illustrert. Først blir vi med bokens hovedperson en tur til havet. Gutten kan ikke se hvor havet tar slutt, og parallellen til Guds kjærlighet blir uttrykt ved at havet alltid er der, at det alltid er dypt og at det aldri tar slutt. "Guds kjærlighet er noe helt for seg selv", forteller guttens mors til ham.

Neste dag er det fjellet som blir gjenstand for guttens utforskertrang. Også dette blir lignet med Guds kjærlighet: "Den er alltid her. Den er alltid stor. Den tar aldri slutt". Så betrakter gutten himmelen sammen med foreldrene sine. Forsøket på å telle stjernene er naturligvis fåfengt, og igjen blir Guds uendelige kjærlighet treffende illustrert. Til slutt er det gutten selv som forteller foreldrene sine om dette.

Boken er vakkert illustrert med tegningen som både beskriver og utvider budskapet i ordene. Etter at toåringen min ble presentert for denne boken første gang, har den blitt den boken jeg har bladd gjennom flest ganger i mitt liv så langt."
- Tarjei Gilje, avisen Dagen, 26.03.2015