• Den skjulte flammen E-bok

Den skjulte flammen E-bok

Pris 149,00

Tilgjengelig som e-bok

eREADZ
ISBN:
9788230209042
År:
2011
Sider:
318
Forfatter:
Davis Bunn & Janette Oke
Oversetter:
Laila Dahl Karlsen
Originalens tittel:
The Hidden Flame
Nummer i serien:
2
Andre bok i serien "Troens vei". Handlingen foregår i Judea i det første århundre e.Kr. Etterfølgerne av Jesus blir stadig flere, men de opplever en økende forfølgelse både fra de religiøse lederne i landet og fra romersk hold.
Jerusalem er i fullt opprør mens de religiøse lederne på den ene siden og de romerske herskerne på den andre konspirerer for å kvele den livskraftige menigheten i fødselen. Og Abigail - som trodde at hun endelig hadde funnet en trygg havn - fanges mellom de stridende partene. To friere higer etter den vakre Abigails hånd i ekteskap. 

Enkemannen Ezra er en fremgangsrik jødisk handelsmann med betydningsfulle forbindelser i Sanhedrin. Han er på utkikk etter en mor til barna sine. Den romerske soldaten Linux fascineres av hennes skjønnhet og kan by henne det fristredet - og kanskje til og med den kjærligheten - hun lengter etter. Ingen av de to har likevel vekket hennes kjærlighet. Vil troen og tapperheten hennes overleve en hjertesorg så stor at ingen kan fatte den, når etterfølgerne av Veien står overfor en overhengende fare - en forfølgelse så grusom at de aldri kunne forestilt seg den? Et glimt av håp driver Abigail videre...