• Den svakeste dør E-bok

Den svakeste dør E-bok

Pris 129,00

Tilgjengelig som e-bok

ISBN:
9788230211663
År:
2010
Sider:
384
Forfatter:
Kåre Skuland
Tohundreårsjubiléet for Charles Darwins fødsel den 12 februar 1809 feires i London med et stort vitenskaplig symposium. En forelesende professor leverer et kodet budskap til en doktorgradsstudent like før han blir druknet.
Sammen med en amerikansk paleontolog blir studenten virvlet inn i en intenst spennende jakt på både professorens groteske morder og hans kontroversielle forelesningsmanus som er sporløst forsvunnet. Både liv og helse, tro og viten, etablerte sannheter og moderne overtro legges på vektskålen i denne forrykende spenningsromanen.Den svakeste dør belyser på en helt original måte den teori og filosofi som mer enn noe annet har preget det moderne bildet av verden, livet, mennesket og samfunnet – nemlig evolusjonsteorien. 

«Det er første gang på 27 år som forlegger at jeg har lest et manus av en norsk forfatter som jeg bare ikke klarte å legge fra meg!» – Svein Andersen, Hermon Forlag 

«Idéen er knakende god. Kåre Skuland snur på flisa og tar en omvendt Dan Brown – og så er han stort sett bedre enn han på research og (i perioder) driv!» – Bjørn Are Davidsen, skribent og forfatter.

KÅRE SKULAND er utdannet sivilingeniør og diplomøkonom, og arbeider til daglig som pastor. Han er gift og har fire barn. Han har en rekke musikkutgivelser og barneforestillinger bak seg. Hans første krimroman Den svakeste dør fikk gode kritikker i både profan og kristen presse. Han har senere skrevet Genesis-gåtene (2013).