• Den tolvte imam

Den tolvte imam

Pris 228,00
Antall: stk
ISBN:
9788230211724
År:
2014
Sider:
464
Forfatter:
Joel C. Rosenberg
Originalens tittel:
The Twelfth Imam
Den tolvte imam er den første boken i en helt ny politisk thriller-serie av Joel C. Rosenberg. Forfatteren er en gjenganger på New York Times bestselgerliste. Rosenberg tar deg med inn i en verden få noen gang vil bevege seg inn i. Hold deg fast – hendelsene og vendingene tar aldri slutt.
Spenningen stiger i Midtøsten. Irans president sverger på at han skal utslette USA og Israel. Israels statsminister sier at noen må slå til mot Irans atomanlegg «før det er for sent». Den amerikanske presidenten advarer mot et forebyggende angrep på Irans atomanlegg og sier forhandlinger er nøkkelen til fred. 

Samtidig svirrer det rykter om en mystisk religiøs imam som hevder å være den islamske Messias, kjent som Mahdi eller Den tolvte imam, gjennom hele regionen. Historier om hans mirakler, helbredelser, tegn og undre sprer seg som ild i tørt gress. 

CIA-agent David Shirazi blir rekruttert og sendt til Iran med ett mål for øyet: Bruke alle nødvendige midler for å avbryte Irans program for utvikling av atomvåpen uten å etterlate amerikanske fingeravtrykk og uten å utløse en apokalyptisk krig. Men tiden er i ferd med å renne ut.


JOEL C. ROSENBERG er forfatter bak en rekke New York Times bestselgende romaner – The Last Jihad, The Last Days, The Ezekiel Option, The Copper Sroll og Dead Heat. Han er også grunnlegger av The Joshua Fund, en veldedig organisasjon som driver med utdannelse og veldedighet for å mobilisere kristne til å «velsigne Israel og hennes naboer i Jesu navn» med mat, klær, medisinsk utstyr og andre former for humanitær nødhjelp. 
Forfatteren har ofte blitt omtalt i New York Times, Washington Times, Jerusalem Post og bladet World. Han har talt til forsamlinger over hele verden, blant annet i Israel, Irak, Jordan, Egypt, Tyrkia, Russland og Filippinene. Han har også talt i Det hvite hus, Pentagon og til Kongressens medlemmer.