• Det er løgn! – oppdag sannheten om hvem du er, og bli den du er ment å være

Det er løgn! – oppdag sannheten om hvem du er, og bli den du er ment å være

Pris 249,00
Antall: stk
ISBN:
9788247605363
År:
2019
Innbinding:
Pocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Rachel Hollis

Har du noen gang tenkt at alle andre har så kontroll på livet mens du ikke har den fjerneste anelse om hva du skal gjøre? Da har Rachel Hollis noe å fortelle deg: Det er løgn!

I denne utfordrende og inspirerende boken avdekker Rachel tjue løgner og misforståelser som altfor ofte hindrer oss i å leve gledesfylte og produktive liv, løgner vi har sagt til oss selv så mange ganger at vi ikke lenger merker det.

Med brutal ærlighet og fryktløs humor avdekker og gransker Rachel usannhetene som en gang fikk henne til å føle seg overveldet og uverdig, og hun viser oss de konkrete og praktiske strategiene som hjalp henne til å komme over det. I prosessen oppmuntrer, underholder og sparker hun litt fra seg, bare for å overtale deg til å gjøre det som skal til for å ta livet på alvor og bli den gledesfylte og trygge kvinnen du var ment å skulle være.
Med urokkelig tro og klippefast utholdenhet viser denne boken deg hvordan du kan leve med lidenskap og hektisk aktivitet – og hvordan du kan gi deg selv et pusterom uten å gi opp.

Rachel Hollis er en bestselgende forfatter, TV-personlighet, ettertraktet taler og grunnlegger og administrerende direktør i Chic Media. Rachel ble kåret til en av Inc. Magazines «Topp 30 gründere under 30 år», og hun bruker sin smittende energi på å styrke og utruste kvinner til å ta kontroll over livet og satse på drømme­ne sine uten frykt.

#2 mest solgte boken i USA på Amazon i 2018!
New York Times-bestselger! 2 millioner solgte!