• Det finnes mer

Det finnes mer

Pris 199,00
Antall: stk
ISBN:
9788230214411
År:
2018
Innbinding:
Storpocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Brian Houston
Originalens tittel:
There is more

Brian Houston, grunnlegger av Hillsong Church, viser deg hvordan du med Guds hjelp kan tro og leve et liv som overgår alle jordiske forventninger.

Når du gir fra deg kontrollen og lar Gud lede deg, vil du bli istandsatt og utrustet til å gjøre det utrolige. I Guds kraft kan du utrette mer enn du noensinne har forestilt deg – og gi Ham all æren for det.

Ved å bygge vårt liv på gudgitte prinsipper, søke visdom og leve for noe som er større enn oss selv, kan vi effektivt få leve ut Guds planer og bidra til varig forandring. Brian Houston har i sitt liv selv fått oppdage at når vi gjør Jesus til basis for vår identitet, kan vårt liv få sette varige spor og maksimalt utnytte de unike gavene og egenskapene Han har lagt ned i hver enkelt av oss. Det finnes mer er for alle som ønsker å la seg utfordre til å leve et liv i forventning. Efeserbrevet kapittel 3 er et kall til å forløse det uttømmelige potensialet du har i Ham og Guds overordnede store planer som langt overgår vår fatteevne.

«Det finnes mer vil hjelpe deg å lære å leve et fullt liv ved å sette din lit til Gud og overlate kontrollen til Ham. Jeg utfordrer deg til å la denne boken påvirke livet ditt.»
– Rick Warren, seniorpastor i Saddleback Church