• Det synske bedrag

Det synske bedrag

Pris 199,00 249,00
Antall: stk
ISBN:
9788230213797
År:
2017
Innbinding:
Pocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Leeann Kyllingstad

Mange er på leting etter noe mer enn det materielle – noe åndelig. Siden stadig færre har med seg en kristen ballast – blir det også lettere åpne seg for det okkulte. Forfatteren av Det synske bedrag og Guds omsorg har personlig erfaring fra dette. I boken forteller hun sin historie for å advare andre. 

Ingen av oss har vel kunnet unngå å få med seg hvordan ny-åndeligheten, New Age, nyreligiøsitet, det alternative – eller hva man nå velger å kalle det – har grepet om seg. Mye av dette kan gjerne fortone seg positivt og forlokkende til å begynne med, og for mange er det først etter en tid at det går opp for dem at dette er sterke og mørke krefter en ikke skal leke med.

Forfatteren opplevde å være «synsk» allerede fra hun var fire–fem år gammel. I boken forteller hun sin historie for å advare andre, spesielt den yngre generasjon. Som forfatteren selv sier: «Gud lot meg se, føle og høre slikt som er skjult for andre, for så å avsløre den store løgnen om hvorfor folk ser.»

Guds store omsorg for oss kommer klarest til uttrykk i påskens budskap. Jesu død og oppstandelse, Hans seier over det onde, som Han ønsker å sette oss fri fra, og gi oss evig liv.

«Dette er en høyaktuell bok! Det er en stor nysgjerrighet og lengsel etter 'åndenes makt'. Forfatteren av denne boken forteller om kontakt med 'den andre siden' – og hva dette har gjort med henne. Boken er avslørende. Den forteller også om Leeann Kyllingstads møte med Den Hellige Ånds frigjørende kraft.
Denne boken er uvanlig og sjelden vare – vel verd å lese!»

– Ebbe Sørensen