• Det er deg jeg vil ha! E-bok

Det er deg jeg vil ha! E-bok

Pris 99,00

Tilgjengelig som e-bok

ISBN:
8230200483
År:
2005
Sider:
88
Forfatter:
Svein E. Andersen
Da historien - og livet selv - med all tydelighet har vist at vi menn vanskelig kan leve uten intimt kvinnelig fellesskap, er det bare å innrømme at det er i vår egen interesse å gjøre samværet med disse henrivende livsledsagere, så lite problematisk som mulig. Av denne grunn har jeg satt meg fore å nedtegne flere vellykkede metoder, og noen mindre heldige livserfaringer, som jeg har lært gjennom et fruktbart samliv med en kretsmester på ski.
Livet oppleves aldri mer intenst vellykket enn når vår elskede - som vi kanskje har levd i varierende grad av harmoni med - sender oss et blikk, gir en uventet berøring eller på annet vis forsiktig roper: "Jeg elsker deg!" Naboene vil misunne deg, om du følger mine tips, for ingen kvinne er vakrere enn hun som ser på sin mann med kjærlighet.
 
SVEIN E. ANDERSEN kaller seg lagerassistent, forfatter, forlagssjef, misjonær og bibelsmugler, grønnsaksgartner og gründer, syvbarnsfar og bestefar – men uansett hvilken merkelapp du gir forfatteren – han har siden møtet med Jesus under Jesus-vekkelsen på syttitallet sett det spire og gro rundt seg.