• Det er din tid nå

Det er din tid nå

Pris 199,00
Antall: stk
ISBN:
9788230208021
År:
2010
Sider:
334
Forfatter:
Joel Osteen
Hent frem håpet. Øk forventningene. Dine beste dager ligger foran deg!
I utfordrende tider kan det være vanskelig å se bedre tider lenger frem. Det føles kanskje som om dine kamper aldri skal ta slutt og at ting aldri kommer til å snu for deg. Da er det riktig tidspunkt til å sette troen din i arbeid og forvente Guds velsignelse. Det er din tid til å se Guds velvilje og til å gi kontrollen over livet ditt til Ham, så du kan finne tilfredsstillelse i Hans planer for deg! Du kan ha forsømt Gud, men Han har ikke glemt deg. Han har gode planer for deg. Det er din tid for gjenopprettelse. Gud ønsker ikke bare at du skal overleve, Han vil at du skal blomstre. Når du overgir livet ditt til Gud, vil Han sende muligheter i din vei, som gjør at du kan nå nye høyder. 

Med hjelp av Joels og andre menneskers erfaringer, formidler denne boken budskap om tro, håp og styrke, som kan hjelpe deg å heve deg over enhver omstendighet slik at du kan fullføre Guds beste plan for livet ditt. Du vil finne inspirasjon fra andre som har overvunnet motstand og oppnådd det de drømte om. Du finner velprøvde metoder ikke bare for å kunne plukke opp restene, men for å bygge et nytt liv, bedre enn du kunne forestille deg. Det er din tid nå!
 
JOEL OSTEEN er pastor for en ny generasjon av mennesker. Mange kaller ham "håpets stemme", og hans radio og tv-program når millioner av seere i mer enn 100 nasjoner. Joel og hans kone Victoria er pastorer i Amerikas største kirke, Lakewood Church i Houston, Texas. Hans tidligere bokutgivelser har blitt internasjonale bestselgere.