• Det var verdt alt sammen

Det var verdt alt sammen

Pris 199,00 249,00
Antall: stk
ISBN:
9788230212523
År:
2015
Innbinding:
Innbundet
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Ulf Christiansson

Det var verdt alt sammen er ikke en biografi som er tilpasset det å skulle fortelle en velpolert suksessshistorie. Det er en bok som gjenspeiler Ulf Christianssons liv – slik det har vært – med fremgang, motgang og alt imellom.

Den er personlig, rett på sak og interessant! Dette er uten tvil fortellingen om Jerusalem, musikken og turneene, men det er også i høyeste grad en dypt personlig fortelling. I denne biografien får du se bak kulissene i Ulfs eget liv, i rockens og kirkens verden.

Han ble født mot alle odds. Han startet et hardrockband den gangen det i kirkens verden var mer eller mindre forbudt. Han tilbrakte en rekke år på Livets Ord da det stormet som aller mest rundt menigheten. Han ga ut en plate som var så kontroversiell at den måtte selges under disk.

Ulf Christiansson har berørt hundretusener av mennesker med sin musikk og sitt kompromissløse og radikale budskap om Jesus. Han berører også som forfatter når han forteller om livet sitt og med profetisk blikk beskriver hvor vi befinner oss i kristenheten i dag og hva vi trenger aller mest for å komme videre.

«Uffe var en av de som fikk eldre damer til å sette kaffen i halsen og erklære at ‘rock er djevelens musikk’ på syttitallet. Men, denne Guds mann, som gjennom en mannsalder har brakt vitnesbyrdet om Jesus til kirkefremmed ungdom i Scandinavia, fremstår som nærmest en ikonisk skikkelse blant kristne artister. Fortsatt er det faste og bønn som gjelder før enhver konsert eller turné, fortsatt er det kjærligheten til Jesus som holder ham oppe og driver ham videre. Enten bandet Jerusalem og Ulf Christiansson er blant dine favoritter eller ikke, bringer mannen og hans liv og tjeneste tårene frem når jeg leser. Dette er kirkehistorie! ANBEFALES!»
– Svein E. Andersen, forfatter og gospel/lovsangs-entusiast