• Dette er glansdagene dine

Dette er glansdagene dine

Pris 299,00
Antall: stk

Boken er K-stud godkjent for studiestøtte

ISBN:
9788230213414
År:
2016
Innbinding:
Innbundet
Sider:
259
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Max Lucado

Kanskje føler du deg litt fanget. Går rundt deg selv,og kommer ingen vei. Du kjemper de samme kampene og faller for de samme fristelsene. og du lurer på, er dette så bra kristen livet kan bli?

Det finnes gode nyheter. Du er til for noe mer. Dette er glansdagene dine! I Guds plan, i Guds verden, vinner du oftere enn du taper, tilgi like raskt som du blir fornærmet, å gi like rikelig som du mottar.

Det kan hende du snubler, men du går ikke til grunne. Du kan slite, men du kan overvinne motløsheten. Du vil nyte et liv fylt av åndens frukt og troen vil vokse. Med Guds hjelp kan du lukke det sprikende gapet mellom den personen du er og den personen du ønsker å være.

Dette er glansdagene mine. Fortiden ligger bak meg,
fremtiden ser lys ut, Guds løfter er sanne, og Hans Ord er til å stole på.
Med Gud som min hjelper, ønsker jeg å være alt det Han vil jeg skal være, gjøre alt det
Han vil jeg skal gjøre og ta imot alt det Han vil jeg skal ta imot. Dette er storhetstiden min.

 

«Det er en ubetinget glede å kunne anbefale Max Lucados nye bok! Med sitt store fortellertalent gjennomgår han Josvas bok på en måte jeg aldri før har opplevd, og gjør bibelfortellingen relevant rett inn i min egen hverdag, og gir meg oppmuntring og klarsynt visdom fra Gud i ekte problemer jeg møter som kristen og menneske! Ufattelig inspirerende, og en klar favoritt i bokhylla for bøker som bare MÅ leses om igjen!»
– Svein E. Andersen