• Kari Kvantes digre bang og andre spor av Gud

Kari Kvantes digre bang og andre spor av Gud

Pris 249,00
Antall: stk
ISBN:
9788230214558
År:
2018
Innbinding:
Innbundet
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Anette Løken Jahr

Lær å gå på vannet! Kle av skallet på et egg uten å koke det først! Lag tøft stjerneskudd hjemme på kjøkkenet!

 

Ved hjelp av enkle, morsomme eksperimenter og utrolige fakta, ønsker professor Kari S. Kvante å få deg til å tenke over livets store spørsmål.

Stemmer det at det regner fisk i Honduras?

Kan sommerfuglene virkelig smake med føttene?

Visste du at sjiraffen kan nå en toppfart på omkring 50 til 60 km/t.

Det er ikke mulig å bevise at Gud finnes, men kan det være Gud som står bak alt sammen?

Passer best for barn fra 612 år.

«I denne boken har jeg samlet spennende fakta om både insekter, dyr,  mennesker og verdensrommet, og kanskje vil de bidra til å gjøre deg mer begeistret for den fantastiske planeten vi bor på!

Jeg vil også gi deg tips til spennende eksperimenter. På enkelt vis kan du forandre kjøkkenet hjemme til et interessant laboratorium. Jeg ønsker at du skal se på naturfag med nye øyne, og at de utrolige faktaene, utforskningen av naturlovene og bruk av sansene dine vil inspirere deg til å fundere mer over hvorfor vi er her på jorden.

Er alt tilfeldig? Eller tenker også du at det kan være en Gud der ute som har en større plan for menneskene? Det må du, og bare du, finne ut av om du kan tro på! Selv tenker jeg at Gud må ha hatt humor da Han skapte sjiraffen slik at den kunne vaske sine egne ører med tungen, og da Han ga Elseya Irwini – skilpadden mulighet til å puste gjennom rompa.

Les – og la deg fascinere!»
– Kari S. Kvante