• Dødelig Dobbeltspill
  • Dødelig Dobbeltspill

Dødelig Dobbeltspill

Pris 279,00
Antall: stk
ISBN:
År:
2023
Innbinding:
Storpocket
Forfatter:
Amir Tsarfati og Steve Yohn
Oversetter:
Svein Andersen
Originalens tittel:
By way of deception
Nummer i serien:
2
Oppfølgeren til bestselgeren Operasjon Joktan. Denne thrilleren er spekket med livsfarlige oppdrag, romantikk og internasjonale intriger – og gir deg innsikt i en Mossad-agents liv og forpliktelser. En leseropplevelse som holder deg i ånde fra første til siste side.

Mossad-agenter har avslørt Irans planer om å smugle masseødeleggelsesvåpen inn i Israel. Klokken tikker ubønnhørlig, og agentene Nir Tavor og Nicole le Roux kan ikke handle raskt nok.

Nir og Nicole er snart fanget i en virvelvind av likvideringer, spionasje og hemmelige oppdrag og kjemper mot klokken for å stanse denne trusselen mot hele Midtøsten. De trekkes stadig mot nye farer – og tiltrekkes av hverandre – men er fanget i et nett av dødbringende hemmeligheter. Må de virkelig ofre sitt eget liv for å redde millioner av mennesker?

Amir Tsarfati er født og oppvokst i Israel og har tidligere vært major i det 
israelske forsvaret (IDF). Han er også grunnlegger og øverste leder av Behold Israel – en ideell organisasjon som tilbyr bibelundervisning på sosiale medier, i tillegg til å arrangere konferanser og omvisninger. Behold Israel bringer nyheter om Israel fra et bibelsk og profetisk perspektiv. Amir er gift og har fire barn. Sammen med familien bor han nord i Israel.

Steve Yohn er en erfaren forfatter og redaktør i Behold Israel. Tidligere har han jobbet ti år som pastor i en menighet i Strasburg i Colorado. Han har vært medforfatter på fire spenningsromaner og i tillegg vært skyggeforfatter på fem andre verk. Steve Yohn bor like utenfor Denver sammen med sin kone og en datter i college-alder.