• Du er aldri alene

Du er aldri alene

Pris 299,00
Antall: stk
ISBN:
9788230215685
År:
2020
Innbinding:
Innbundet
Sider:
208
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Max Lucado
Oversetter:
David Andersen

MAX LUCADO sier selv at han «skriver bøker for mennesker som ikke leser bøker». Til tross for det har hans bestselgende bøker solgt i over 100 millioner eksemplarer på 54 språk over hele verden. Kanskje Lucado har klart å omvende noen ikke-lesere med sine fengslende historier og lune humor. Kanskje leserne kan merke at de oppmuntrende ordene strømmer fra en pastors hjerte.

Bryr Gud seg om at jeg er sliten og nedfor? Vil Han hjelpe meg med mitt hav av utfordringer? Legger Han i det hele tatt merke til det når livet mitt føles mørkt og vanskelig? Vil Han hjelpe meg i min frykt og angst?
Svaret på alle disse spørsmålene er et rungende «JA!». Ved å se nærmere på miraklene i Johannes’ evangelium hjelper Max Lucado deg til å:

  • forstå at Jesus går sammen med deg og løfter deg ut av dine stormer
  • hvile i nåden fra korset og vissheten om Hans oppstandelseskraft
  • tro at Gud er din alltid nærværende kilde til hjelp
  • innse at du aldri er uten håp eller styrke fordi du aldri noensinne er alene.

Du er sterkere enn du tror fordi Gud er nærmere enn du aner! Han vil møte deg når som helst og hvor som helst. I livets kaos og tornefylte vei vil Han komme til deg, uten å nøle, for å reise deg opp.
 

«Med en god blanding av humor og respekt deler Max Lucado historier fra både Bibelen og nyere tid om mirakler, tro, håpløshet og gjenopprettelse. Vi blir kjent med apostelen Peter, slagpasienten Kathrine, den blinde alkoholikeren Bill og mange flere i deres livskamper. Oppi det hele peker forfatteren på Jesus, som var midt iblant dem gjennom alt.»
– Dan Christian Kristoffersen, anmeldt i Krigsropet nr 15.2021

«Max Lucado er en hengiven pastor og begavet kommunikator. Vi er ekstremt takknemlige for både vennskapet og tjenesten hans. Du er aldri alene er en guddommelig invitasjon til et liv i overstrømmende og urokkelig tro på vår Frelser – hvert kapittel kommer til å lede deg til en dypere tillit og tiltro til Hans løfte om å alltid være med deg.»
– Brian og Bobbie Houston, globale hovedpastorer i Hillsong Church


«Min venn, Max Lucado, er en av stemmene Gud har gitt verden som mange fester stor tiltro til. Lucados timing er nok en gang upåklagelig. Ensomhet og isolasjon synes å være roten bak så mye av vår tids smerte. Vi er mer digitalt påkoblet enn noen gang, men samfunnet preges samtidig av en stadig økende følelse av ensomhet. Er det ikke flott å få bli minnet om at vi er skapt av Gud til å ha relasjon til Ham, og at hver centimeter og hvert sekund av vårt skjøre liv er av betydning for Ham? Tusen takk for at du løfter fram denne sannheten. Jeg anbefaler boken sterkt!»
– Chris Tomlin, artist, sangforfatter og forfatter


«Du er aldri alene tar oss lengre ut enn bare en flyktig tro og inviterer leseren inn i en livgivende tro – en tro som oppmuntrer oss til å sette vår fulle tiltro til en levende Frelser som elsker oss.»
– Andy Stanely, grunnlegger og hovedpastor i North Point Ministries og forfatter

«Jeg ble nettopp ferdig med å lese Max Lucados nye bok, Du er aldri alene. Jeg liker virkelig måten han skriver på. Han skriver på en måte slik Jesus talte. Det treffer folk der de er. Han snakker et språk vanlige mennesker forstår og treffer vårt hjerte slik at vi husker budskapet. Tusen takk, Max, for at du er den du er. Dine tanker har rørt meg på dypet og har oppmuntret meg. Jeg anbefaler på det sterkeste å lese boken.»
– Carter Conlon, pastor i Times Square Church og forfatter av boken Det er tid for å be


«Gud visste at vi ville trenge denne boken. Midt i en pandemi som har isolert oss og med den stadig økende ensomheten i landet vårt, gir denne boken oss en betimelig påminnelse om at vi aldri er alene. Max hjelper oss å åpne øynene for miraklene rundt oss og gir oss en sterk forsikring om at Gud er oss nærmere enn vi er i stand til å fatte.»
– Mark Batterson, New York Times-bestselgende forfatter av  boken Bønnesirkler og hovedpastor i National Community Church

«Med dyptfølt historiefortelling og en pastors varme trøst, forsikrer Max oss om at vi er sterkere enn vi tror fordi vi har en alltid nærværende kilde til hjelp. Budskapet i denne boken oppmuntrer oss til å finne hvile i Guds mektige nærvær, selv midt i våre mørkeste øyeblikk.»
– Maria Shriver, bestselgende forfatter og prisbelønnet journalist