• Du er verdifull - Andaktsbok

Du er verdifull - Andaktsbok

Pris 199,00 249,00
Antall: stk
ISBN:
9788230214350
År:
2017
Innbinding:
Pocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Ann Kristin Medalen

Du er Verdifull har 150 andakter som formidler enkle budskap til deg. Disse andaktene bidrar til at du kan gå ut i hverdagen med en visshet om at du aldri er alene! Du kan hver dag velge å være sammen med Ham – Han står der klar og venter på deg.

Gud er mild og varsom og vil ikke presse seg på – Han vil ikke være som en uvelkommen gjest. Han ønsker å være den du lener deg på i alle livets situasjoner, både i gode og mindre gode dager. Han som er din Skaper, vil være din beste venn, din Forsørger og Far.

Andakt fra boken:
Jeg tror ofte at Gud vender det som er vondt, til noe vi kan lære av. Jeg er kjapp i vendingen og gjør ofte ting jeg i ettertid tenker at kunne vært gjort på en annen måte, eller som jeg angrer på. Jeg har tatt noen utrolig viktige beslutninger i livet basert på mine egne følelser – der jeg glemte å ta Jesus med på råd. Han har aldri forlatt meg på grunn av dette, men jeg har gått på noen kronglete stier, som nok var unødvendige omveier. Disse stiene har også gitt dype sår ...

I dag ønsker jeg Jesus med i valgene mine. Jeg ber om at Han kan hjelpe meg med å sette kursen rett, i stedet for å la egoet mitt ta overhånd. Han er bedre til å navigere enn meg. Han ser alle ting og er den beste rådgiveren.

«Herre, la meg kjenne dine veier. Lær meg dine stier!»
Salme 25,4