• Du kan elske som om du aldri har blitt såret

Du kan elske som om du aldri har blitt såret

Pris 249,00 24900
Antall: stk
ISBN:
9788230215463
År:
2020
Innbinding:
Storpocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Jentezen Franklin

«Dette er en meget åpenhjertig bok om det å gi hjelp til å møte det forfatteren betegner som såre følelser og skuffelser. Han beretter om egne erfaringer både som ektemann, far og pastor. Og han bringer inn beretninger og ord fra Bibelen som er med å underbygge bokens budskap. Personlig opplevde jeg boken som både ransakende og nyttig til vandringen i en verden som møter meg som kristen med ofte vanskelige problemstillinger, i alle fall slike som det aldri er lett å snakke åpent om.»
– Audun Mosevoll, omtalt i avisen Dagen, 10. august 2020

Menneskehjertet ble skapt med en stor kapasitet til å elske. Men det innebærer at vi også har en stor kapasitet til å kjenne smerte. Det er ikke mulig å benekte at de som elsker oss, de som står oss nærmest, også er de som kan såre oss aller dypest. En slik smerte kan være vanskelig, om ikke umulig, å komme over. Og det kan føles enda mer umulig å fortsette og elske på tross av den. Likevel er det nettopp det vi er kalt til!

Med eksempler fra sin egen historie om personlig smerte viser pastor og forfatter Jentezen Franklin oss hvordan vi kan finne styrke, mot og motivasjon til å sette sårede følelser og skuffelser til side, til å se andre slik Gud ser dem og rekke ut en hånd i kjærlighet. Ved hjelp av historier både fra Bibelen og fra vår egen tid tar han for seg ulike typer skuffelse og smerte vi kan oppleve i relasjonene våre og besvarer spørsmål som Hvorfor burde jeg stole på noen igjen?  og Hvordan skal jeg noen gang klare å tilgi?

De murene vi bygger opp rundt hjertet vårt for å stenge ute smerten, er de samme murene som hindrer oss i å se håp, ta imot legedom og føle kjærlighet. Denne boken vil gi deg redskapene og inspirasjonen du trenger for å rive ned disse murene, jobbe deg gjennom sårene dine, reparere brutte relasjoner og lære hvordan du skal elske som om du aldri har blitt såret.

Jentezen Franklin er hovedpastor i Free Chapel, som ukentlig sender TV-programmet Kingdom Connections, på TV-kanaler over hele verden. Han er en New York Times bestselgende forfatter og har skrevet åtte bøker, deriblant bøkene Faste, og Grip tak i dine drømmer (Agape). Jentezen har mottatt Martin Luther King Jr. Mantle of Destiny Award for sin innsats for forsoning mellom ulike raser. Han har fungert som bedriftsrådgiver i en rekke store selskaper og har vært en av presidenten i USA sine kristne rådgivere. Jentezen og hans kone, Cherise, har vært gift i tretti år. De har fem barn og to barnebarn, og bor i Gainesville i delstaten Georgia.